Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Abi ben demin birol abiyede sordum zarfladı beni ufaktan kadirhas ünversitesi nin önüne gideceğim sabah balata rapala atmaya

scorpion26

Daimi Üye
Teşekkürler size de daha iy avlar nasip olur inşallah , boylar 30 cm civarı kaba sarıkanat .Zaten 30 adet çinekop olacağına 10 adet sarı olsun razıyız:D
Ben maalesef bu boğaz avcılığını bir türlü beceremiyorum. Geçmişte birkaç sever istavrit tutmuşluğum var sadece. Şu rapala işini 1-2 kere denemiş maalesef becerememiştim. Gitmeside yaşağıdğım yer itibari ile sorun olduğundan bu konuya bir türlü eğilemedim. Aslında çokta hevesim var. Kısmet artık.

bosporus fisher

Daimi Üye
Az önce balıkçıya uğradım ne var ne yok diye şok oldum.Çinekop olarak satılan balıkların her kasasında 3-5 numunelik 20 cm civarı balık var geri kalanı silme 13-15 cm yaprak.Denetim falan hikaye bu kadarına da pes artık...

arifengin

Daimi Üye
Adı
Arif ENGİN
Az önce balıkçıya uğradım ne var ne yok diye şok oldum.Çinekop olarak satılan balıkların her kasasında 3-5 numunelik 20 cm civarı balık var geri kalanı silme 13-15 cm yaprak.Denetim falan hikaye bu kadarına da pes artık...
sen birde mahalle pazarlarini dolas 13-15 e oo bunlar buyukmus dersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...