Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Rum usulü terbiyeli çorbası ve mangal filetosu dünya deniz mutfağının güzel balık menülerinde tercih edilir.Serdar'a sor bak tutup kayalara atıyorum birdaha gelmesin oltaya diye birkere yedim bende balık işte ne olduğunu söylemeseler balık işte dersin
eşref abi biz meşe odunuyla pişirip yedik vallahi balık balık yani dünya mutfağında ne derlerse desinler onlar nerden bilir balığın tadını kiRum usulü terbiyeli çorbası ve mangal filetosu dünya deniz mutfağının güzel balık menülerinde tercih edilir.
Mezgit 3€ iskorpit13€ dur.
odun ateşi ve turplu ,kırmızı soğan aslan sütüyle güzel olur.
Gelinck balığı, mürdüm eriği likörü, iskorpit tava candır.
Uğur İnan Erol'un iskorpitin ağzından iğneyi bir çıkarışı var diş hekimi gelse öyle ayıklıyamazBiliyorum, Serdar anlatmıştı haberim var, yemleri ziyan ediyor diyordu
Anladığım kadarıyla kötü değil ama o zaman tadı.
Ben mangalda şişinin hastasıyım Eşref abi.Rum usulü terbiyeli çorbası ve mangal filetosu dünya deniz mutfağının güzel balık menülerinde tercih edilir.
Mezgit 3€ iskorpit13€ dur.
odun ateşi ve turplu ,kırmızı soğan aslan sütüyle güzel olur.
Gelinck balığı, mürdüm eriği likörü, iskorpit tava candır.
Aynen öyle biraderim iskorpit şiş bol salata yazın harika oluyor.Bu sene boldu iskorpit.Ben mangalda şişinin hastasıyım Eşref abi.sonrada çorba tercihimdir. Bazen dünkü gibi balık bol diye ikisi birden oldu mu değmeyin keyfime.