Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
ya bunlar da palamutun çin malını yaptılar galiba. ben de sezon açıldı diye balıkçıdan alayım dedim 15 dedi tekine. istavrit 7 idi. tabi ben istanbulda değilim biraz pahalı olması normal.

Kusura bakmayın ama bizim palamut beş para etmez o kadar para vermeye değmez ithal Uskumru candır fleto yap yağsız döküm tavaya koy bakalım elde parmak kalıyormu.

Ithal uskumru hayatimda yemedim ne alirim ne yediririm ne de yerim. Ithal balik gibi bir acizlik olamaz su 3 tarafi denizle cevrili ulkemde
İthal uskumru yerli uskumru tadında yağlı güzel bir balık. Özellikle yazın sezon kapalıyken vazgeçilmezler arasında.
Keşke yerli uskumruyu tüketmeseydi gırgırlar da ithal yemek zorunda kalmasaydık.

Ithal balik cok yanlisbir uygulama, isvicrede 2 sene yasadim, adamlar sinirda sadece bagajinda et var mi diye kontrol ediyor, et ithalati yasak. Ama ureticiye de buyuk tesvikler var.

Selam beyler
Bugün 18-20:30 arası Kuleli önündeydim.Tek tük istavrit tuttuk.Balık kıyıya yakın durumda.Akıntı ve denizin durumu son derece müsaitti.Bi ara oltamı alıp 20 metre sürükleyen balığın ne olduğunu çok merak ettim...

Selam beyler
Bugün 18-20:30 arası Kuleli önündeydim.Tek tük istavrit tuttuk.Balık kıyıya yakın durumda.Akıntı ve denizin durumu son derece müsaitti.Bi ara oltamı alıp 20 metre sürükleyen balığın ne olduğunu çok merak ettim...
Yenlidemi götürdü çaparidemi.

Peki dogrusunu yazayim, devlet tesvik verir ozel sektor uskumru ciftligi kurar biz de ucuza yeriz. Doviz odemeyiz norvece. Dunyada ne ucuzsa al peki de biz ne uretiyoruz ona bakalim

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back