Musti.barut
Daimi Üye
afiyet olsun o zaman ArkadaşımDegil arkadasim, hamsi dedikleri kefal, palamutlarda mezgitti aslinda. Size yalan borcum mu var mis gibi palamut 3.5 lira su an tavada
afiyet olsun o zaman ArkadaşımDegil arkadasim, hamsi dedikleri kefal, palamutlarda mezgitti aslinda. Size yalan borcum mu var mis gibi palamut 3.5 lira su an tavada
İthal uskumru yerli uskumru tadında yağlı güzel bir balık. Özellikle yazın sezon kapalıyken vazgeçilmezler arasında.Ithal uskumru hayatimda yemedim ne alirim ne yediririm ne de yerim. Ithal balik gibi bir acizlik olamaz su 3 tarafi denizle cevrili ulkemde
Neden yanlış olsun. Bu sayede ucuz lezzetli balık yiyoruz. Saman palamuta 15 lira vermiyoruz.Ithal balik cok yanlisbir uygulama, isvicrede 2 sene yasadim, adamlar sinirda sadece bagajinda et var mi diye kontrol ediyor, et ithalati yasak. Ama ureticiye de buyuk tesvikler var.
Yenlidemi götürdü çaparidemi.Selam beyler
Bugün 18-20:30 arası Kuleli önündeydim.Tek tük istavrit tuttuk.Balık kıyıya yakın durumda.Akıntı ve denizin durumu son derece müsaitti.Bi ara oltamı alıp 20 metre sürükleyen balığın ne olduğunu çok merak ettim...