Selam arkadaslar siteye yeni uye oldum. Ikametim geregi istinyeye inisim rahat oluyor. Istinye tarafinda pusuda olan bi amatorum. Pazartesiler haric hergün sahilden isten eve dogru istinyeye gidiyorum malesef hala disli girmedi, istavritte az.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
onlar samsundan buraya gelene kadar demekki bi 25 günsürer herhalde bizde burda telef oldukarkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım, kuleli ortaköy yenikapı sarayburnu bir çok yerde son 10 gün içerisinde denemeler yapmamıza rağmen dişliye rastlamadık daha çok istavrit ve mezgit vardı daha 1 ayımız daha var bu bölgelerde dişli tutabilmemiz için , ama samsundaki arkadaşlarımız bazı fotolar gönderdi ki bizi burda bunalıma soktu o resimlerden bazılarını paylaşıyorum herkese rastgele...
su an icin bizim ambarlı merasında da uzun oltaya tık yok.Yeşilköyden seyrek de olsa oda çok erken saatlerde palamut habetleri geliyor.Teknecilerde durum nedir arkadaslar bilgisi olan var mi? Uzun olta disli ve palamutcaparisiyle balik aliyorlar mi acaba.
Tesekkurler. Aslinda bu yokluk iyiye dalalet olabilir. Balik erken dagilmayacagindan guzel bir sezon olabilir. Balik irgirlardan kacabilirse tabisu an icin bizim ambarlı merasında da uzun oltaya tık yok.Yeşilköyden seyrek de olsa oda çok erken saatlerde palamut habetleri geliyor.
Palamut için bir şey diyemem ama geçen sene dişliyi fena doğradı gırgırlar. Önce karadenizde boğdular , sonra boğazın girişini kapattılar sonra boğazın dar alanlarında sıkıştırdılar kartal martal derken hızını alamayıp balığın son dinlenme durağı ve yasak alan olan adalar tarafında katliam yaptılar. Bu sene zaten çok bir şey beklememek lazım dişli adına....arkadaşlar ben de tekirdağda ve sarozda avlanan biri olarak boğazı takip ediyorumbalık be zaman boğazı geçer bizim buralara düşer diye. az evvel yazın enez'de trol çeken şimdi samsun'da çinekop peşinde gırgırda çalışan bir iki arkadaş ile konuştum. palamut da çinekop da normalden çok çok azmış. onlarda balıksızlıktan şikayetçi. sezon ölü geçeceğe benziyor.
haklısın geçen kış yine buradan takip etmiştim fakat tekirdağ tarafından kötü de olsa başık aldık. geçen yıl biraz daha iyiydi. bazı arkadaşlar geçen yıl bu zamanlar yaptıkları avı paylaşıyor. 3 4 parça alanlar vardı. istanbuldan henüz böyle bir rapor yok. sanırım bu sene çanakkale'de levrek kovalıyacağız.Palamut için bir şey diyemem ama geçen sene dişliyi fena doğradı gırgırlar. Önce karadenizde boğdular , sonra boğazın girişini kapattılar sonra boğazın dar alanlarında sıkıştırdılar kartal martal derken hızını alamayıp balığın son dinlenme durağı ve yasak alan olan adalar tarafında katliam yaptılar. Bu sene zaten çok bir şey beklememek lazım dişli adına....