Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

scorpion26

Daimi Üye
İnşallah bu sefer güzel haberler vermek bende istiyorum :D Su üstü direk daiwa saltiga dorado popper atıyorum . Geçen kurbanda 6 tane kaçırdım :S Kofanalar felaket abi makineyi direk kitliyo hakim olamıyosun kamışa makineye :D Bakalım bu sefer canavarları kıyıya alacam inşallah orfoz çekmekten sıkıldım yoksa :D
Shimanoda en az 5000 lik daiwada ise 4000 lik makina alman lazım. Daha aşağısı kurtarmaz. Biraz ağır olurlar ama kilitlenmezler diye düşünüyorum.

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Shimanoda en az 5000 lik daiwada ise 4000 lik makina alman lazım. Daha aşağısı kurtarmaz. Biraz ağır olurlar ama kilitlenmezler diye düşünüyorum.
Shimano Excence CI4 4000 aldım bakim eğer onlada kitlenirse daiwa tournement basiair 45 qd surf makinesi var onu takıp atıp çekecem :D

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
O meraya twinpower sw 5000 veya 6000HG ile girmek lazım :D
Kilitlesinler görelim.
Valla abi merada 1 kilo ile 6 kilo arası kofana çıkıyor . En son gittiğimde 15 kiloluk akya çekmişlerdi :D Geçen gittiğimde lambukalarıda gördüm . Bakalım benim kısmetime habire orfoz atlıyo bide çekemediğim kofanalar :D

nahzuvay

Yeni Üye
Yenikoy tarabya arasinda yarim saat kadar palamut caparisi denedim ama.sonuc sifir. Az ilerimde ki arkadaslar 4 kisi spin deniyorlardi, bir tane cinekop aldilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...