Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

scorpion26

Daimi Üye
Boğaz, üsküdar, kadıköy tarafları gündüz spin denermisiniz, yoksa boşuna uğraş mı olur?

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Beni yanlış anlamayın sakın, balık rüzgar ve akıntıyla yürüyor denk getirmek olası.
Beyler şurasımı yapıyor burasımı yapar demek yerine, gidip kendiniz keşfedip balığı bulun inanın 5 katı zevk alacaksınız, ummadığınız anda balık yapışması kadar güzel birşey yoktur.
Hava erkek havası yağmurlu fırtına, evde sıcak yatakta yatmak güzel birşey değilmi :) ama biz meraklı oltacılar herkez uyurken olta atarız gündüz iş yerinde uyuyakalıp kalay yeriz. :)
Gece hava soğuk yağmur suratınıza vuruyor saat 3 ile 5 arası en pis saattir, at at tık yok uyku da sıkıştırıyor ne işim var burada manyakmıyım ben!, para verseler gece bu iş yapılmaz, balığa denk gelirseniz tekrar gitmek için sabırsızlanırsınız , eğer tutamazsanız belki spinciliği bile bırakabilirsiniz, ama bu işe gerçekten gönül vermiş olanlar yılmaz çünkü bugün olmazsa yarın olacaktır elbet, alıştık biz büyük balıkçıyız ya at çek balık olacak tutacağız. :)
Sabırsızlanmayın, eminimki herkez balık tutacak, Allah büyük.
Daha yazacak çok şeyim var fakat uzun yazınca okunmuyor maalesef.
Tebrikler @çinekolog Gökhan abi, davamını dilerim.
Herkese rastgelsin.

Son düzenleme:

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Beni yanlış anlamayın sakın, balık rüzgar ve akıntıyla yürüyor denk getirmek olası.
Beyler şurasımı yapıyor burasımı yapar demek yerine, gidip kendiniz keşfedip balığı bulun inanın 5 katı zevk alacaksınız, ummadığınız anda balık yapışması kadar güzel birşey yoktur.
Hava erkek havası yağmurlu fırtına, evde sıcak yatakta yatmak güzel birşey değilmi :) ama biz meraklı oltacılar herkez uyurken olta atarız gündüz iş yerinde uyuyakalıp kalay yeriz. :)
Gece hava soğuk yağmur suratınıza vuruyor saat 3 ile 5 arası en pis saattir, at at tık yok uyku da sıkıştırıyor ne işim var burada manyakmıyım ben!, para verseler gece bu iş yapılmaz, balığa denk gelirseniz tekrar gitmek için sabırsızlanırsınız , eğer tutamazsanız belki spinciliği bile bırakabilirsiniz, ama bu işe gerçekten gönül vermiş olanlar yılmaz çünkü bugün olmazsa yarın olacaktır elbet, alıştık biz büyük balıkçıyız ya at çek balık olacak tutacağız :)
Sabırsızlanmayın, eminimki herkez balık tutacak, allah büyük.
Daha yazacak çok şeyim var fakat uzun yazınca okunmuyor maalesef.
Tebrikler @çinekolog Gökhan abi, davamını dilerim.
Herkese rastgelsin.
Düşüncelerine ve yazdıklarına noktasıyla virgülü ile katılıyorum furkan , avdayken çoğukez içimden geçirmişimdir manyakmısın sen , bu saatte gece'nin zifiri karanlığın'da ne işin var burda ha şimdi ha şimdi bir umut bir bekleyiş
ikiye bölündüğüm çok olmuştur , bir yarım sabır ve heycan içinde , diğer yarım hadi son atış tamam olmadı bu son atış diyerek çok sabahladığımı bilirim .
Spin olsun , yemli olsun 3 av'da biri balığı almaz ise balıkçı vah haline , vah ki ne vah!
Tüm balıkçı dostaların bu işe gerçekten gönül vermiş , rüyasında bile balıkla uğraşan Hobidaşların oltalarından balık eksik olmasın RASTGELE ...

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Off off bu spin işi sıkıntı başlamayı düşünene söyleyim başlamasın hiç gerek yok sinir stres işine :) 2 hafta önce mesela anadolu yakası 4 gün üstüste gittim . 4. gün sabah suyu deneyim dedim denizde canlı yok . Sabah 3 buçukta başladım tık yok hava patlak rüzgar yağmur altında . Dinlenirken ezan okundu dedim 2 atış yapim gidim spine lanet olsun attım boşluğu alırken güm vurdu boşluk alırken vurduğu için bıraktı :( Geçen hafta Mersinde devler liginde spin yapim dedim :D Sabah suyu akşam suyu pertim çıktı sular sıcak balık iskelelerden mendireklerden başka yerlerde seyrek araba yok ondan sahile kaldık . Her gün 5 km at çek yapayapa yürü tık yok ana avrat düz git . Bir giderim derler balık öğlen yaptı bir giderim akşam suyu balık sabah yaptı . Etrafta levrek süpürgesi olanlar dolu onlarda 2 günde bir 2,3 kofana alıyor. Tam dedimki lanet olsun spine ben bırakıyom bu işi . Bayramın ik günü namazı kıldım gittim sahile başladım denizi dövmeye . Normalde dişli direk kıyıda atlıyor şans ya sinirle 35 gr sahteyi atmışım 70 metre 3. sarışımda bindi canavar. Her gün deli gibi beslenen 50 60 cmlik bir canavar . Bu sefer ip sağlam , kamış sağlam , makine canavar alıcam lan seni dedim . 2,3 kilo üstü kofana havada taklalar atıyor mücadele ediyor . Zevkin doruk noktasındayım bu sefer aldım diyorum . Hayvan suda durmuyor habire havada taklalar atıyor , ben çekmeye çalışıyorum . En son hayvan 1 metre kadar zıpladı ve o iğrenç lanet his Mersinde kaçırdığım 8. kofanam . Küfür ede ede çektim sahteyi bir baktım iğne dümdüz :D Makine , Kamışı sağlamlaştırdık bu seferde iğneden patladık . Bundan sonraki Mersin avlarında spin işini kesin olarak bırakıp trabucco poetica kamış ve Daiwa tournement makinemle atçeke başlıyorum ben arkadaş gerekirse de titanyum iğne döktürecem :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...