sayginsagdic
Üye
Daha bi tane çinekop - lüfer alanı görmedim boğAzda. Zaten tezgahlardada yok. Henüz balık girmedi herhalde. Biraz daha soğuması gerekiyor suyun özellikle Karadeniz'de
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
İri balık aktı gitti malesef , bundan sonrada çıkar ama asıl sürüler aktı boğazdan.Daha bi tane çinekop - lüfer alanı görmedim boğAzda. Zaten tezgahlardada yok. Henüz balık girmedi herhalde. Biraz daha soğuması gerekiyor suyun özellikle Karadeniz'de
Gecen sene bir anim var evlere senlik.. yilbasinin ertesi gunu kartal koctasin onunde tam 9 tane girgir 4 tanesi dokmus aglari ...aradim serbest dedi bana ...teblig soyledim koordinatları soyledim..bakicaz dedi kapatti...resim cektim video cektim..hizimi alamadim...ertesi gun sabah 8:30 da mail dosedim...koordinat filan detayli yazdim... resmi gazete yasak bolge koordinatlari filan herseyi yazdim... oglene dogru astsubayin biri aradi... ne zaman aradiniz dedi.. kayilarinizda gozukmuyormu dedim...bi saniye diyip arama kayitlarimdan aradigim saati soyledigimde.. aramaniz gozukmuyor dedi...nasil gozukmez dedim.. cevap... bende bunlarin nasil silindigini arastiriyorum demez mi bana ...telefonda kala kaldim ama ertesi gun goz actirtmadilar gene geldiler aksam... sahil guvenlik peslerindeydi hepsinin.....Şikayeti nereye yapıyoruz 174 mü? Bir de tezgahlardaki çinekoplar için daha önce şikayet edip de sonuç alan arkadaş var mı? Eğer varsa sabahtan akşama kadar şikayet araması yapmak lazım. Hatta sonuç olmasa bile aramak lazım ki bi rahatsızlık oluşturalım...
tebrikler dostum, hepimiz işin peşine böyle düşüp sikayetleri artıırsak eminim bunlar azalacakGecen sene bir anim var evlere senlik.. yilbasinin ertesi gunu kartal koctasin onunde tam 9 tane girgir 4 tanesi dokmus aglari ...aradim serbest dedi bana ...teblig soyledim koordinatları soyledim..bakicaz dedi kapatti...resim cektim video cektim..hizimi alamadim...ertesi gun sabah 8:30 da mail dosedim...koordinat filan detayli yazdim... resmi gazete yasak bolge koordinatlari filan herseyi yazdim... oglene dogru astsubayin biri aradi... ne zaman aradiniz dedi.. kayilarinizda gozukmuyormu dedim...bi saniye diyip arama kayitlarimdan aradigim saati soyledigimde.. aramaniz gozukmuyor dedi...nasil gozukmez dedim.. cevap... bende bunlarin nasil silindigini arastiriyorum demez mi bana ...telefonda kala kaldim ama ertesi gun goz actirtmadilar gene geldiler aksam... sahil guvenlik peslerindeydi hepsinin.....
O an sanki iceriden bir problem var algisina kapildim...inşallah yanilmisimdir![]()
Resmi görünce aynı yorumu yaptım, bu tekne 7metreden küçükse...Tamam ona da kabul 7 metreden küçük ise demişler ? bu tekne 7 metreden küçük mü ? bana maval okumasınlar..
Karaktersiz cibiliyetsiz herifler.
Tel ile şikayetten sonuç alamıyorsanız kesinlikle mail atmanızı tavsiye ederim. Mail daha üst makamlara ulaşıyor diye düşünüyorum. Tel başında olanlar (özellikle mesai saatleri haricinde) vardiyalı çalışanlar.Gecen sene bir anim var evlere senlik.. yilbasinin ertesi gunu kartal koctasin onunde tam 9 tane girgir 4 tanesi dokmus aglari ...aradim serbest dedi bana ...teblig soyledim koordinatları soyledim..bakicaz dedi kapatti...resim cektim video cektim..hizimi alamadim...ertesi gun sabah 8:30 da mail dosedim...koordinat filan detayli yazdim... resmi gazete yasak bolge koordinatlari filan herseyi yazdim... oglene dogru astsubayin biri aradi... ne zaman aradiniz dedi.. kayilarinizda gozukmuyormu dedim...bi saniye diyip arama kayitlarimdan aradigim saati soyledigimde.. aramaniz gozukmuyor dedi...nasil gozukmez dedim.. cevap... bende bunlarin nasil silindigini arastiriyorum demez mi bana ...telefonda kala kaldim ama ertesi gun goz actirtmadilar gene geldiler aksam... sahil guvenlik peslerindeydi hepsinin.....
O an sanki iceriden bir problem var algisina kapildim...inşallah yanilmisimdir![]()
Alo sahil güvenlik tel no 158Şikayeti nereye yapıyoruz 174 mü? Bir de tezgahlardaki çinekoplar için daha önce şikayet edip de sonuç alan arkadaş var mı? Eğer varsa sabahtan akşama kadar şikayet araması yapmak lazım. Hatta sonuç olmasa bile aramak lazım ki bi rahatsızlık oluşturalım...
Sonuç alamazsanız siteden ihbar;Alo sahil güvenlik tel no 158