Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif

OnuR67

Daimi Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Gokko83

Üye
Adı
Gürkan Aytekin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ay
çocuk var zaten 1,5 yaşınca hanımın da derdi o akşama kadar çocukla mücadele ediyor akşam olunca biraz sen ilgilen ben de evin işlerini yapayım diyor :D
Aynı sıkıntı bende de var kardeş benim oğlan da var 1,5 yaşında bir de astım hastası hanım hiç rahat bırakmıyor

ozgurarslan

Daimi Üye
bir arkadaşın isteği üzerine sabit konudaki çinekop yemli takımını güncelledim. videoyu çekmek, boyutunu upload edilebilecek boyuta küçültmek, facebook'a upload edip linkleri balıksevdam'a bağlamak epey zaman ve emek istiyor. en çok bu konuya bakıldığından ilgilenen arkadaşların haberi olsun istedim. o kadar emek heba olmasın, meraklılarına ulaşsın. :)

Mantarlı Çelik Bedenli Çinekop & Lüfer Takımı Yapımı (Videolu Anlatım)

B

BS Okuru

Misafir
Arkadaslar daha once bogazda yemliye gitmedim. Avrupa yakasinda nereyi onerirsiniz. Birazdan hareket etmeyi dusunuyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ümit.

Aktif Üye
Adı
Ümit Şaroğlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bir arkadaşın isteği üzerine sabit konudaki çinekop yemli takımını güncelledim. videoyu çekmek, boyutunu upload edilebilecek boyuta küçültmek, facebook'a upload edip linkleri balıksevdam'a bağlamak epey zaman ve emek istiyor. en çok bu konuya bakıldığından ilgilenen arkadaşların haberi olsun istedim. o kadar emek heba olmasın, meraklılarına ulaşsın. :)

Mantarlı Çelik Bedenli Çinekop & Lüfer Takımı Yapımı (Videolu Anlatım)
Emegine saglik ustad..cok guzel olmus

B

BS Okuru

Misafir
Tarabya bolgesinde hareket yok, emirgan sutis yemli atan uc bes olta var hareket yok bir tane yavru iskorpit var. :)

B

BS Okuru

Misafir

Balik yok manzara super havada hafif bir esinti. 150 gram kursum yuruyor banamisin demiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...