Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sanırım sizde çocuk yokİç işlerimi hemen bir çocuk yap.Çocuğun varsa eğer ve çıkamıyorsan kır artık şu zincirlerini![]()
İşlerini adam gibi yaparlarsa nasıl ekmek yiyecekler sonra, lütfen adamları da düşünün biraz, onların oturduğu semtlerde ekmek kaç para sizin haberiniz var mı.Işlerine gelirse giderler islerine gelmezse gitmezler.
Sg sadece biz keyifci fiberlerle ugrasir, girgira trole birsey yapamaz, devriye saatinde gelir bir saga sola hizlica doner korna çakar ve gider. Boy gösterisi yapar, gemi yolunda olanlara anons yapar bu kadar.
Sanki şikayet edince adamlari daha cok engelliyoruz şaka gibi.
Abi balik sorun degil ya o kadar da ölmedik de .ama genel konusuyorum yani önümüzü göremiyorum.Furkan al gel takımları tutturayım balık sana kardeşim sakin ol istediğin balık olsun
Bekliyorum sağlam giriyorum bakalim ne kadar buyukler, 1 hafta hergun izlerinde olacagim.Bekle az daha su soğusun Furkan dediğin olacak merak etme büyük balık sana doğru geliyo zaten şuan Boğaz'da deyil ama büyük balık özelden yazarım istersen