Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Işlerine gelirse giderler islerine gelmezse gitmezler.
Sg sadece biz keyifci fiberlerle ugrasir, girgira trole birsey yapamaz, devriye saatinde gelir bir saga sola hizlica doner korna çakar ve gider. Boy gösterisi yapar, gemi yolunda olanlara anons yapar bu kadar.
Sanki şikayet edince adamlari daha cok engelliyoruz şaka gibi.
İşlerini adam gibi yaparlarsa nasıl ekmek yiyecekler sonra, lütfen adamları da düşünün biraz, onların oturduğu semtlerde ekmek kaç para sizin haberiniz var mı.

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Furkan al gel takımları tutturayım balık sana kardeşim sakin ol istediğin balık olsun

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Furkan al gel takımları tutturayım balık sana kardeşim sakin ol istediğin balık olsun
Abi balik sorun degil ya o kadar da ölmedik de .ama genel konusuyorum yani önümüzü göremiyorum.
Eyvallah sagol :)

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bekle az daha su soğusun Furkan dediğin olacak merak etme büyük balık sana doğru geliyo zaten şuan Boğaz'da deyil ama büyük balık özelden yazarım istersen

özcan bolat

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN BOLAT
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Uskudardan geldim az önce ne istavrit nede baskası ikiser ucer istavrit ,gerisi yok disli dissiz,balik yokkk bu sene balık kesat hisiyatim

özcan bolat

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN BOLAT
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bir kurus masraf etmem daha dag gibi yıgıldı takimlar caparisi mantarlisi yap et emek ver oda doldu tasti, eee balık yok:(

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bekle az daha su soğusun Furkan dediğin olacak merak etme büyük balık sana doğru geliyo zaten şuan Boğaz'da deyil ama büyük balık özelden yazarım istersen
Bekliyorum sağlam giriyorum bakalim ne kadar buyukler, 1 hafta hergun izlerinde olacagim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...