Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha bi tane çinekop - lüfer alanı görmedim boğAzda. Zaten tezgahlardada yok. Henüz balık girmedi herhalde. Biraz daha soğuması gerekiyor suyun özellikle Karadeniz'de

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Daha bi tane çinekop - lüfer alanı görmedim boğAzda. Zaten tezgahlardada yok. Henüz balık girmedi herhalde. Biraz daha soğuması gerekiyor suyun özellikle Karadeniz'de
İri balık aktı gitti malesef , bundan sonrada çıkar ama asıl sürüler aktı boğazdan.

Ümit.

Aktif Üye
Adı
Ümit Şaroğlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Şikayeti nereye yapıyoruz 174 mü? Bir de tezgahlardaki çinekoplar için daha önce şikayet edip de sonuç alan arkadaş var mı? Eğer varsa sabahtan akşama kadar şikayet araması yapmak lazım. Hatta sonuç olmasa bile aramak lazım ki bi rahatsızlık oluşturalım...
Gecen sene bir anim var evlere senlik.. yilbasinin ertesi gunu kartal koctasin onunde tam 9 tane girgir 4 tanesi dokmus aglari ...aradim serbest dedi bana ...teblig soyledim koordinatları soyledim..bakicaz dedi kapatti...resim cektim video cektim..hizimi alamadim...ertesi gun sabah 8:30 da mail dosedim...koordinat filan detayli yazdim... resmi gazete yasak bolge koordinatlari filan herseyi yazdim... oglene dogru astsubayin biri aradi... ne zaman aradiniz dedi.. kayilarinizda gozukmuyormu dedim...bi saniye diyip arama kayitlarimdan aradigim saati soyledigimde.. aramaniz gozukmuyor dedi...nasil gozukmez dedim.. cevap... bende bunlarin nasil silindigini arastiriyorum demez mi bana ...telefonda kala kaldim ama ertesi gun goz actirtmadilar gene geldiler aksam... sahil guvenlik peslerindeydi hepsinin.....

O an sanki iceriden bir problem var algisina kapildim...inşallah yanilmisimdir :(

nzmcnr

Aktif Üye
Adı
Ali mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Gecen sene bir anim var evlere senlik.. yilbasinin ertesi gunu kartal koctasin onunde tam 9 tane girgir 4 tanesi dokmus aglari ...aradim serbest dedi bana ...teblig soyledim koordinatları soyledim..bakicaz dedi kapatti...resim cektim video cektim..hizimi alamadim...ertesi gun sabah 8:30 da mail dosedim...koordinat filan detayli yazdim... resmi gazete yasak bolge koordinatlari filan herseyi yazdim... oglene dogru astsubayin biri aradi... ne zaman aradiniz dedi.. kayilarinizda gozukmuyormu dedim...bi saniye diyip arama kayitlarimdan aradigim saati soyledigimde.. aramaniz gozukmuyor dedi...nasil gozukmez dedim.. cevap... bende bunlarin nasil silindigini arastiriyorum demez mi bana ...telefonda kala kaldim ama ertesi gun goz actirtmadilar gene geldiler aksam... sahil guvenlik peslerindeydi hepsinin.....

O an sanki iceriden bir problem var algisina kapildim...inşallah yanilmisimdir :(
tebrikler dostum, hepimiz işin peşine böyle düşüp sikayetleri artıırsak eminim bunlar azalacak

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Tamam ona da kabul 7 metreden küçük ise demişler ? bu tekne 7 metreden küçük mü ? bana maval okumasınlar..
Karaktersiz cibiliyetsiz herifler.
Resmi görünce aynı yorumu yaptım, bu tekne 7metreden küçükse...
Şerefsizler ki hem de ne...haysiyet yanlarına bile uğramamış.

ozzy35

Üye
Adı
Oğuz Çavdar
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Tel ile şikayetten sonuç alamıyorsanız kesinlikle mail atmanızı tavsiye ederim. Mail daha üst makamlara ulaşıyor diye düşünüyorum. Tel başında olanlar (özellikle mesai saatleri haricinde) vardiyalı çalışanlar.

ozzy35

Üye
Adı
Oğuz Çavdar
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Şikayeti nereye yapıyoruz 174 mü? Bir de tezgahlardaki çinekoplar için daha önce şikayet edip de sonuç alan arkadaş var mı? Eğer varsa sabahtan akşama kadar şikayet araması yapmak lazım. Hatta sonuç olmasa bile aramak lazım ki bi rahatsızlık oluşturalım...
Alo sahil güvenlik tel no 158

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bu sezon balığın marmara'ya inmemesi doğal!
bunun neden'leri arasında gırgır'larla balığın boğaz girişinde kıstırılması,
marmara'da fay hattının sıcak su vermesi,
boğazda bilinçsiz avlanma sonuçlarında
balıkların kuzey Karadeniz bölgesine gitmesine neden olmaktadır,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...