çamlıbahçedenahmet
Daimi Üye
- Katılım
- 19 Ara 2013
- Mesajlar
- 1,972
- Tepkime puanı
- 2,220
- Puanları
- 113
- Yaş
- 61
- Adı
- youtube.com/c/ahmettemizler
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ahmet abi bereketli olsun .artık balık başladı dostlar . 8/12 ince tk 50 gr kurşun yeşil menevişli imalatım çaparilerle balıklar alınmıştırEkli dosyayı görüntüle 25282 Ekli dosyayı görüntüle 25283
bu gün 3 kg ile eve döndüm
Maşallah bereketli olsun Ahmet abiartık balık başladı dostlar . 8/12 ince tk 50 gr kurşun yeşil menevişli imalatım çaparilerle balıklar alınmıştırEkli dosyayı görüntüle 25282 Ekli dosyayı görüntüle 25283
bu gün 3 kg ile eve döndüm
Aynı sıkıntı bende de var kardeş benim oğlan da var 1,5 yaşında bir de astım hastası hanım hiç rahat bırakmıyorçocuk var zaten 1,5 yaşınca hanımın da derdi o akşama kadar çocukla mücadele ediyor akşam olunca biraz sen ilgilen ben de evin işlerini yapayım diyor![]()
Emegine saglik ustad..cok guzel olmusbir arkadaşın isteği üzerine sabit konudaki çinekop yemli takımını güncelledim. videoyu çekmek, boyutunu upload edilebilecek boyuta küçültmek, facebook'a upload edip linkleri balıksevdam'a bağlamak epey zaman ve emek istiyor. en çok bu konuya bakıldığından ilgilenen arkadaşların haberi olsun istedim. o kadar emek heba olmasın, meraklılarına ulaşsın.
Mantarlı Çelik Bedenli Çinekop & Lüfer Takımı Yapımı (Videolu Anlatım)