Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

slamduncan

Aktif Üye
Adı
Halit USLU
Bugün Boğaz Avrupa yakasında sabaha karşı 4:00 - 6:00 arası spin denedik, sonuç alamadık. 7:30 - 8:30 arası Aşiyanda istavrit aradık, bir tane bile tutamadık. Ardından daha kuzeyde yemli denedik, 3 adet çinekop aldık. 3 iğneli takıma aynı anda takılan 2 çinekop ufak çaplı bir heyecan yarattı. 3 balık kısa sürede alındı. Daha sonra vuruşlar olsa da sıklıkla yemin ucundan kıyısından kesti. Boylar iyi değildi.Bizden önce gelenlerde 10 civarı çinekop alanlar da vardı. Av saat 12:30 civarı sonlandırıldı.
Bir de karşılaştığımız gırgır manzarası vardı ki içler acısı, Boğaz resmen abluka altına alınmış, balığın geçebileceği bir aralık dahi yok. Yorum sizin
WP_20151018_003[1].jpg
WP_20151018_004[1].jpg
WP_20151018_004[1].jpg
WP_20151018_005[1].jpg

yawruaslan

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bugun hanimla semt pazarina alisverise gittik boyle birsey yok tezgahlarda cinekop diye satilan baliklarin boyun inanin serce parmagimdan az buyuk ben boyle bisey gormedim ben parmagimi baliga yaklastirip olcuyorum hatun napiyorsun dedi ( ben ve esim balik yemeyiz ) dedim istavrit kadar yapraklari satiyorlar boylarina bakiyorum adamda mal mal bakiyor bunlari satanlarida alip yiyenleride tutanlarida Allah'a havale ediyorum rabbim hesabini sizlerden sorsun serefsizler

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bugun hanimla semt pazarina alisverise gittik boyle birsey yok tezgahlarda cinekop diye satilan baliklarin boyun inanin serce parmagimdan az buyuk ben boyle bisey gormedim ben parmagimi baliga yaklastirip olcuyorum hatun napiyorsun dedi ( ben ve esim balik yemeyiz ) dedim istavrit kadar yapraklari satiyorlar boylarina bakiyorum adamda mal mal bakiyor bunlari satanlarida alip yiyenleride tutanlarida Allah'a havale ediyorum rabbim hesabini sizlerden sorsun serefsizler
Yukardaki resimdeki gırgırcı tayfası topluyor işte onları Boğaziçi'nde. Balıkçılık yaptıklarını sanıyorlar. Sayelerinde lüferin tanesi 30 TL ! Sarıkanat komple kayıp.

emrah3305

Aktif Üye
Adı
emrah
Kan Grubu
O Rh Pozitif
abi kıyılasa neolacak gırgırlar yakında bogazın girişinı komple ağ ile kapatacak içimden ne güzel dilekler geçiyor onlara karşı bu sabah anadolu kavagında kıyıya atıyorlardı ağlarını hiç bir kuruluşun denetlemesi yok nasıl olsa

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hayırlı haftalar hayırlı işler beyler.,
Boğazı boşverin karadenize bir bakın, fırtına olmasına rağmen her taraf ağ.
Gece karanlığında gözükmüyor cart diye sahte bir yerlere takılıyor ağ olduğunu anlıyoruz,
Kıyı şeridi ve sahillerde çinekop var, hayvan kendini kurtarabilip boğaza atabilirse oltalar boş kalmaz.
Bu sene hava durumlarını da tutturamıyorlar bir gidiyoruz denize yaklaşılmıyor, bir dünya yol gitmişiz hayda geri dön.
Sanırım haftaya bugünlerde güzel avlar olacak, değerlendirmek lazım.
Allah büyük bekliyoruz, işimiz sabır balıkçıyız ya biz :)
Rastgelsin.
20151018_073612 (1).jpg

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Günaydınlar , cumartesi geceden başlayan dişli avı sonuç 12 adet çinekop ve balıklar çok ince .
Lüfer zaten 3-5 gün kendini gösterdi ve aktı gitti verimsizdi , peki sarıkanat nerde ?
Bu sezon çok verimsiz gidiyor , kasım'da ne olur bellideğil ama ben umutsuzum .
Gırgırlar troller boğaz girişini kapatmış 200 yakın tekne ve büyük balıkçı teknesi vardı .
Bu arada avlandığımız yer boğaz karadeniz kıyısı.

bkirgic

Daimi Üye
Adı
Barış
Kan Grubu
O Rh Pozitif
balık tam gelmedi sanırım , samasun da arkadaşlar cuma akşamı almışlar .
beykoz tarafı cuma akşamı yemli ben 4 arkadaş 6 adet aldık.

Kbly

Üye
Adı
kubilay a
Kan Grubu
A Rh Pozitif
balık tam gelmedi sanırım , samasun da arkadaşlar cuma akşamı almışlar .
beykoz tarafı cuma akşamı yemli ben 4 arkadaş 6 adet aldık.
Cuma akşamı daha doğrusu saba doğru bende oradaydım , çok fazla takılıyor ağırlık kaç gr kullanıyorsunuz acaba yemliğe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...