Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mustafa Adak

Aktif Üye
Adı
Mustafa ADAK
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar su hala sıcak, bunu neye dayanarak söylüyorum geçen dengemi kaybedip kayalıklardan denize düştüm :) su hala sıcaktı telefon melefon gitti ne varsa. bunun en büyük sebebini yorgunluğa bağlıyorum. haftasonu babamın hastane işleriyle koşturdum durdum. başıma olmadık işler geldi yorgunluk bir yerden. kafamı dağıtayım dedim bir iki spin yapayım. derken nasıl böyle bir hataya düştüm bilmiyorum ayağımdaki ayakkabı biraz kaygandı ve bende kayaların üstünde gezinirken ayağım kaydı denizde buldum kendimi. sağolsun spinci bir arkadaş koştu imdadıma. Allah'a şükrediyorum ki kafamı bir yere çarpmadım ya da bir yerimi kırmadım. Arkadaşlar dikkatli olun ve benim tavsiyem tek başınıza sakin yerlere gitmeyin ki ben genelde öyle yapıyorum aslında gitmemek lazım. balık varmıydı derseniz o an yoktu ama tek tük lüfer alanlar olmuş diye duydum. geçen sene aynı yerden lüfer alınıyordu. çok bilinen bir yer değil o yüzden mera bilgisi vermiyorum.
Geçmiş olsun. Allah korumuş.

Surf

Üye
Adı
Doğan Alper
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Engin Bey geçmiş olsun. Şifalar dilerim

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
eminönü vapur iskelesinden güzel palamut geliyormuş duyurulur

B

BS Okuru

Misafir
Arkadaşlar yemlik için kaç tane tutarsınız ? 2 saat boyunca 2 - 3 dakika en az bir çaparide minimum 5 tane kraçadan hesaplayın lütfen. Bu iki saatte benim orada bulunduğum zaman dilimi, ben ayrılırken halen devam ediyordu.

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaşlar yemlik için kaç tane tutarsınız ? 2 saat boyunca 2 - 3 dakika en az bir çaparide minimum 5 tane kraçadan hesaplayın lütfen. Bu iki saatte benim orada bulunduğum zaman dilimi, ben ayrılırken halen devam ediyordu.
İş o zaman değişir kesin yemek için tutuyordur .
Biz böylelerine yamyam balıkçı diyoruz:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...