Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Tam da bu noktada bir şey sormak istiyorum. Dişli çaparilerinde bildiğim kadarı ile iğneler uzun pala ve 1-2-3 numaralar kullanılıyor genelde. Vurgun çaparinin hazırladığı çaparilerde web sayfasında 18-19-20 numaralar görünüyor. Bu numaralandırma şeklini anlamadım. Tecrübeli üyelerden aydınlanma bekliyoruz :) Açıklamaları aşağıdaki linklerde bulabilirsiniz.

Uzun Pala Mustad 7 İğneli Çinekop Çaparisi Çinekop Çaparisi - Uzun Pala Mustad İğneli Çinekop Çapari Balıkçılık Malzemeleri
Uzun Palalı 10 İğneli Çinekop Çaparisi
uzun palalı iğnelerin kodları öyle oluyor youvella 18 nolu çinekop çaparisinde iyi iş yapıyor

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tam da bu noktada bir şey sormak istiyorum. Dişli çaparilerinde bildiğim kadarı ile iğneler uzun pala ve 1-2-3 numaralar kullanılıyor genelde. Vurgun çaparinin hazırladığı çaparilerde web sayfasında 18-19-20 numaralar görünüyor. Bu numaralandırma şeklini anlamadım. Tecrübeli üyelerden aydınlanma bekliyoruz :) Açıklamaları aşağıdaki linklerde bulabilirsiniz.

Uzun Pala Mustad 7 İğneli Çinekop Çaparisi Çinekop Çaparisi - Uzun Pala Mustad İğneli Çinekop Çapari Balıkçılık Malzemeleri
Uzun Palalı 10 İğneli Çinekop Çaparisi
Elinizden geliyorsa kendiniz yapın, kendi el emeğimiz ile av daha zevkli olur takımda çalışır elde övünür :)
ha yok anlamam zamanım yok uğraşamam derseniz, görerek inceleyerek alın derim.
Linkini eklediğiniz çapariler bence korku filmi gibi :) simleri kısacık büyük ihtimal köstek boyları da kısadır, beden boyu 2.5 metre diyor :)
Siz en iyisi, hazır köstek alın.
Kamışınızın boyuna göre 4 4.5 metre 4 metre diyelim çapariyi istediğiniz gibi donatın.

avsen

Daimi Üye
Adı
tunay özkan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Benim iğne youvella 2 nolu büyük mü olur

begin

Yeni Üye
Adı
hakan
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ben çocuklardan ve vakitsizlikden kendim yapamiyorum bu zamana kadar hazir aldigim caparilerden de bi hayir gormedim siz tavsiye edebileceginiz bir yer varmi

oguzhand

Aktif Üye
Adı
OĞUZHAN DOLUCAN
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Vaniköyde çinekop alınıyor muş

oktay3424

Üye
Adı
Oktay Doğan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Hele sukur bır kac da olsa ıyı habeerler gelıyor avın daım olsun tebrıkler

B

blacksea

Misafir
Uzun aradan sonra tezgahlarda çinekop satıyorlar.Balık başladı diyebiliriz.Herkesin tezgahı farklıdır.Benim takip ettiğim tezgahta balık olduğu zaman bende nasibimi denizden alıyorum.Yaprağın adı olmuş çinekop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...