Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hcelik

Yeni Üye
Uzaklarda yaşadığımdan resmiyle yetiniyoruz mübareğin. Her türlü olumsuzluğuna rağmen kıymetini bilin yaşadığınız şehrin de bu güzel balığın da. Yalnız balıkçılık ve dediğiniz gibi "balık sevdası" öyle klavye gerisinden sadece balık yapınca her türlü şart müsait olduğunda yapılmaz. Kimi zaman işi, kimi zaman eşi kırarsınız. Rahatsız adam işidir, uykuyu rahatı sevmez. Sabaha kadar buz gibi havada olta sallayıp tutamayan arabada 1 saat kestiriyim derken rüyasında lüfer çekenlerin işidir. Balık size gelmez, siz onu kovalarsınız. Boğazın serin sularını da boylarsınız, parmağınızı iğneye, balığa da kaptırırsınız. Ama her türlü zorluğuna rağmen kanınıza bi girdi mi ömür boyu çıkmaz ve hiçbir şeye benzemez. En kuvvetli antidepresandan en ünlü psikologdan daha etkilidir. O yüzden buralarda vakit kaybetmeyip balığın peşine düşün. Yakalayınca da mundar etmeyin una, sosa filan bulamayın. Yapıştırın ızgaraya, yanına bol limonlu soğanlı, rokalı bi salata hatta bu kardeşinizin hatrına bi duble de rakı parlatın. Özlemişim be, afiyet olsun. Rastgelsin...

alireis

Yeni Üye
merhaba
sabah 9 -13:30 arasi tek vurus yok.Dun kovalarini dolduranlar bugun ayni hevesle salliyorlar ancak nafile.Bu arada boyu 5-6 cm ancak olan istavritleri toplayan bir vatandasla tartistim sabah sabah.Allah merhamet versin bu insanlara , yemlik yapiyorum diye diye kovayi tika basa doldurdu .

S

strangolos

Misafir
beyler makinam bozuldu, surf kafa alim diyorum ama cildirmak üzereyim 500 lira veririm bu işe bişeyler söyleyin.arada illa surf olması gerekmiyor.

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Demekki ufak bir sürüydü onuda tutup kurttular :)
Arkasi vardir bu gece yine balik düşer büyük ihtimal.
Gün içinde değişken esen rüzgarlar ve yağmur balığı bozmuşta olabilir, ama yarın yamyama bağlayacaktir. Yem bulmakta zorlanacağı için kıyılar kanımca.
Bu sefer haftasonu avcılarina yarayacak değerlendirmek lazım. :)

Son düzenleme:

shiningserkan

Yeni Üye
Merhaba is icin boğazdan geçerken balık tutan arkadaslara uğradım Arnavutköy iskele ve çevresinde yemli dişli alınıyor hemen hemen herkeste balık vardı inşallah böyle devam eder sahil boyunca Sarıyer e kadar balik tutan kalabalik vardi yağmur devam ediyor gidecek arkadaslara yardım i olur umarım saygilar.

serkankyn

Aktif Üye
Adı
serkan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif

serkankyn

Aktif Üye
Adı
serkan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhaba is icin boğazdan geçerken balık tutan arkadaslara uğradım Arnavutköy iskele ve çevresinde yemli dişli alınıyor hemen hemen herkeste balık vardı inşallah böyle devam eder sahil boyunca Sarıyer e kadar balik tutan kalabalik vardi yağmur devam ediyor gidecek arkadaslara yardım i olur umarım saygilar.
acaba durum nasıl yemliye gitsem mi diye düşünüyordum verdiğin rapor kararımı vermem açısından çok yardımcı oldu teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...