Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BS Okuru

Misafir
Arkadaslar bogazdan son durum nedir acaba. Kismetse bu gece yemli yapacagim. Avrupa yakasinda takimin takilmayacagi rahat edebilecegim bir yer onerebilirmisiniz. Akinti burnunun az ilerisi fenerin yan taraflari nasildir ki ?

Skunet

Aktif Üye
Adı
Metin
Arkadaslar bogazdan son durum nedir acaba. Kismetse bu gece yemli yapacagim. Avrupa yakasinda takimin takilmayacagi rahat edebilecegim bir yer onerebilirmisiniz. Akinti burnunun az ilerisi fenerin yan taraflari nasildir ki ?
Gazi abi hafta sonu gece 5 gibi hazırlan boğaz yapacagız ☺ burdan ön bilgiyi verim detay için ararım

serkankyn

Aktif Üye
Adı
serkan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif

Alık balık

Daimi Üye
Adı
Ufuk
zaten bu makine 100 gr daha hafif olsaydı bu fiyat olmazdı, aynı özelliklere sahip biraz daha hafif diye en az 200 tl daha veririrm diyorsan saygı duyarım
Ben makinaya kötü demiyorum yanlış anlaşılma olmasın altını çizerek söylüyorum penn çok kaliteli ve sağlam makinalar yapar, ama şu bir gerçek ki surf avı disiplininde hafiflik herşeydir önceki kamış ve makinamın toplam ağırlığı 1250 gr idi şimdi ise kamış ve makina 870 gr ile çalışıyorum ne kol ne omuz ne de bel ağrısı çekiyorum, evet bunlar için eğer imkan müsait ise değil 200 TL 2000 TL bile fazla verilir saygılar...

S

strangolos

Misafir
Ben makinaya kötü demiyorum yanlış anlaşılma olmasın altını çizerek söylüyorum penn çok kaliteli ve sağlam makinalar yapar, ama şu bir gerçek ki surf avı disiplininde hafiflik herşeydir önceki kamış ve makinamın toplam ağırlığı 1250 gr idi şimdi ise kamış ve makina 870 gr ile çalışıyorum ne kol ne omuz ne de bel ağrısı çekiyorum, evet bunlar için eğer imkan müsait ise değil 200 TL 2000 TL bile fazla verilir saygılar...
şu trio rex salt a aklım takıldı 500 lira fiyat araliginda makina yok resmen surf kafadan vazgeçip diğerlerine baksamda pek seçenek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...