Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tween

Aktif Üye
Adı
okan çilingir
Abi hafta sonu balık olmaz kehanet ama her hafta sonu bu durum hafta ici balığa devam

emrah3305

Aktif Üye
Adı
emrah
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Gecenin. Hikayesi
Akşam saat sekiz gibi riva planından vazgeçip rivaya giderken birden cubukluya saptim iskelenin oraya vardığımda gayet kalabalıktı arabadan aşağı inip ilk yaklastigim kişiye rastgele nasıl varmı biseyler dediğimde yok bizde bekliyoruz demesiyle hata yaptığımı anlamıştım ..Neyse 2 2.5 saat olta başında beklediktten sonra yanıma daha önce gelip tanıştığımız arkadasla rivaya gitmeye tekrar karar verdik.riva elmas kayaliklarina vargimizda koyun suyunun köy bitimine kadar bulanık olduğunu gördük.Neyse uçtaki kayalıklara yağmur çamur vardık.kimse yok .hazırladık takımları attık atmasına ama dalga biraz fazla ve rüzgarla birleşince hicbisey anlayamiyacagimizi anlayıp biraz daha kuytu bir yere geçtik.dolaptan çıkardığım zarganalari yem olarak kullanırken hiç bisey vurmuyormu yoksa vuruyor biz mi anlamıyoruz tribindeyken hemen orda taşın üzerinde bir balıkçının unuttuğu posetin içindeki 4 adet istavriti gördüm yem hemen parçalanıyor eriyip gidiyordu.kendimce yaptığım takımı denemek aklıma geldi böyle yerlerde birebirdi ..Neyse kokmuş istavritleri aldım karnını solungaclarina kadar yardım hiç içini temizlemeden hırsız ignemi balığın ağzından yarilmis bölgeye geçirip kancalari güzelce yerlestirdim ama yem çok pis kokuyordu anlatamam..sonra gezer iğneyi balığın burnundan geçirip yükü gezer igneye verdim ki zaten gevşemiş olan balığın gövdesi hasar gormesin.salladim oltayi öyle telefonla uğraşıyorum arkadaş oltada bişey var galiba dedi ümitsiz bir şekilde misin ayi elime aldım yoktur yaş o yeme mi gelecek dedikten sonra yine telefonla uğraşmaya başladım bi 5 dakika sonra yeme ne oldu acaba deyip oltayi çekerken bi ağırlık acaba 175 gr kursunun dalgayla etkisi mi diye düşünürken bir çıkardım allahım kokmuş yemi tam yarıya kadar yutmuş güzel bir ortalama 25 cm lik balık.dedim bu şaşırmış galiba :) neyse bir tane daha aynı sistemle takip bu defa oltanin başında beklerken iki dakika kadar sonra oda nesi sağlam bir vuruş hemen çektim ama yemin yarısı yok vaziyette iğne boşta nasıl oldu bende anlamadım.Neyse son kalan kokmuş istavriti taktım attım iki üç dakika sonra yine bir vuruş çektim bu defa balığa yandan dalmışlar .istavrit bittiii zarganaya devam ama tık yok sinirlendim topladım takımı geldim.güzel balık vardı zevk aldım fakat kokmuş istavrite vuruyorlardi bir dahakine kokmuş istavrit te goturecem tazede hangisini tercih ederlerse :)) herkese bol şans gecenin tek yıldızı da ekte ..tuhaf ve eğlenceli bir av oldu ..

Ekli dosyalar

sessizdenizci

Daimi Üye
Akılsız telefonun saati otomatik geri alması sonucu, yola çıktığımda etrafın erkenden aydınlanmasına anlam verememem bir oldu. Sonuç ben meraya vardığımda balık kesmişti, ve alanlar 5-10-15 almıştı. Temiz boğaz havası ve manzarası ile yetinip geri geldim. Hepinize rast gele.

Skunet

Aktif Üye
Adı
Metin
Gece Sarayburnu tık yok. Geçtik karşıya Kuleli tek tük yaptı. Şimdi hisardayız beklemede.

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Balık'ları yanlış bölge'lerde arıyoruz forumlar'daki duyum'lara göre,:(
ben duyum'lara göre balığa gitmiyorum, bir hedef belirliyorum,,yakaladım-yakalamadım dönüyorum geri,:cool:
bu sefer'de hedef'te bunlar varmış,;):)
eşim'le bana akşam'a nefsimi'zi körel'tecek kadar yeter,
balıklar ince,denize geri iade edilen ufak'lıkların haddi hesabı yok!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...