Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maskot321s

Üye
Adı
Murat Demir
Dün galataydım gece 1 gibi 3 kişi gittik Çinekop lüfer çekenleri görünce ve iyi boyda gerçekten heycan yaptık ama yem yoktu takımcıdan hamsileri alınca yıllanmış hamsi aldık tabi ava başladık yanımızdakiler çekip çekip duruyordu bizde tık yoktu ben istavrite atıyodm taze yem olsun diye vuruş olmadı 5 dakika birden gümm olta suya uçuyor dedim öyle sağlam bi vuruş geldi oltanın ucu öyle kırıldıki kırılıcak diye korktum yemleride büyük takmıştım 4 kancalı dip takımına balık geliyordu oltada hissediyordum ama birden ağırlık gitti oltayı çektiğimde kanca yerinde yoktu sanki kesilmiş gibi o balık neydi neydi diye kafayı yiyorum dün geceden beri belki iri bir lüferdir dün galatanın boğaza bakan tarafı iyi balık yaptı :)

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Adalar yonunde tık yok furkan oturdugum yer cevizli / dragos hemen hemen hergun aksam balıktayız uzun olta zaten son zamanların en kotu sezonu oldu desem yerıdır yakaladıgımız lufer adetı 1 adet :( aksam yemlıde durum dahada vahım bu sezon umdugumdanda kotu gecıyor malesef sadece dun bı hareket oldu oda kırlangıc resımde gozuken kırlangıcı yakaladı arkadas sanırım 3 kılo felandır oda denk geldı dıyorum normalde bızım burada vatozdan gecılmez ..
biraz daha sabretmek lazım eli kulağındadır, geçen seneki gibi olmayacak o kesin

Musti.barut

Daimi Üye

carttt

Üye
Adı
Oğuz DOĞAN
şu an bütün gırgırlar bağlı fırtınadan çıkamıyorlar geçenlerde 21 ekimdi sanırım yine aynı böyle bi gündü bütün gırgırlar bağlıydı o akşam boğazdan heryerden deli gibi balık alındı sarayburnundan bile işi bilenler adam başı 30-40 parça çinekop sarıkanat aldı.bugün yapacaktır diye umuyorum.tek sıkıntı fırtına olta yerinde durmıyacak kadar olursa yemli vuruşları anlamak sıkıntı olacak spindede sahte uçacacak ama balık yapar gibi geliyo.

Son düzenleme:

sergio

Aktif Üye
Adı
SERCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
şu an bütün gırgırlar bağlı fırtınadan çıkamıyorlar geçenlerde 21 ekimdi sanırım yine aynı böyle bi gündü bütün gırgırlar bağlıydı o akşam boğazdan heryerden deli gibi balık alındı sarayburnundan bile işi bilenler adam başı 30-40 parça çinekop sarıkanat aldı.bugün yapacaktır diye umuyorum.tek sıkıntı fırtına olta yerinde durmıyacak kadar olursa yemli vuruşları anlamak sıkıntı olacak spindede sahte uçacacak ama balık yapar gibi geliyo.
Bir gun kendimize izin verelim dedik kanimiza giriyorsun oguz kardesim :)

akuran

Yeni Üye
Adı
AYDIN
Dün sabah yeniköyden görüntüler . Boğazı kazıyorlar resmen ...
20151029_093456.jpg
20151029_093505.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...