BulutveGunes
Aktif Üye
Sana degil herkese der, aksiyon almak herkesin gorevi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
biraz daha sabretmek lazım eli kulağındadır, geçen seneki gibi olmayacak o kesinAdalar yonunde tık yok furkan oturdugum yer cevizli / dragos hemen hemen hergun aksam balıktayız uzun olta zaten son zamanların en kotu sezonu oldu desem yerıdır yakaladıgımız lufer adetı 1 adetaksam yemlıde durum dahada vahım bu sezon umdugumdanda kotu gecıyor malesef sadece dun bı hareket oldu oda kırlangıc resımde gozuken kırlangıcı yakaladı arkadas sanırım 3 kılo felandır oda denk geldı dıyorum normalde bızım burada vatozdan gecılmez ..
![]()
Hay maşallahAkşam boğaza arkadaşlar yemeğe cağırdı, dedim takimlari da yanima alayim, dönüşte balığa bakarım.
Çok şükür birşeyler denk geldi, kısa günün kârı.
Ekli dosyayı görüntüle 26891
Ekli dosyayı görüntüle 26892
Bir gun kendimize izin verelim dedik kanimiza giriyorsun oguz kardesimşu an bütün gırgırlar bağlı fırtınadan çıkamıyorlar geçenlerde 21 ekimdi sanırım yine aynı böyle bi gündü bütün gırgırlar bağlıydı o akşam boğazdan heryerden deli gibi balık alındı sarayburnundan bile işi bilenler adam başı 30-40 parça çinekop sarıkanat aldı.bugün yapacaktır diye umuyorum.tek sıkıntı fırtına olta yerinde durmıyacak kadar olursa yemli vuruşları anlamak sıkıntı olacak spindede sahte uçacacak ama balık yapar gibi geliyo.