Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ihtiyar prof

Aktif Üye
Adı
saip
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tüm temennimiz saglam bir firtana 1 tane bile girgirin denize acilamasi 1 hafta yapsin su firtinada bogaz baliktan fokurdar luferler sari kanatlar palamutlar bogazda halay cekerler bogazi gecerken girgirlara bi nanik yaparlar agiz tadiyla balik tutmaya baslarken bu serefsizler gelir kabus gibi tabiki dibimize ag atmaya baslar soyle butun meradaki olta balikcilari haberlere konu olacak bi olay yapsa bu girlara ne guzel olur 100 gr kursunlari herkes ayni anda tekneye basacak cam cerve kafa goz birakmyacak anca ozaman kurtuluruz gibi bunlardan.

pendikli_fb

Aktif Üye
Dün Gece Saat 23 Civarı Kuleli Tarafındaydım.Herkesin Kovasında En Az Beşer Tane Çinokop Vardı.Bizde Bende Bir Kaç Saat İçerisinde 5 Tane Çinekop Aldıktan Sonra Makinemin Arıza Yapmasından Sonra Avımı Sonlandırdım.Ama Balık Hala Devam Ediyordu.

Unknown

Yeni Üye
Adı
H.Özgür
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün Gece Saat 23 Civarı Kuleli Tarafındaydım.Herkesin Kovasında En Az Beşer Tane Çinokop Vardı.Bizde Bende Bir Kaç Saat İçerisinde 5 Tane Çinekop Aldıktan Sonra Makinemin Arıza Yapmasından Sonra Avımı Sonlandırdım.Ama Balık Hala Devam Ediyordu.
mrhblar avınızı yemli mi yoksa spin mi yaptınız ???

Surf

Üye
Adı
Doğan Alper
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Gürkan Bey Allah bağışlasın. Götürsün babasının avlarını. Senin çok çalışman lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...