Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemiltonguç

Daimi Üye
Adı
cemil
Kan Grubu
A Rh Negatif
Ulaaa erol haçen ne lüfermiş onlar , denizi allak bullak etiğin yetmezmiş gibi formu'da karıştırdın uşağumm:D
Gelişinden belliydi zaten.şapur şupur ,şapurrr,şupurrrrr...dedim Erol'a yakalama bu lüferleri diye:asik:..Elimde 20 senelik 3 parça D.A.M 4.20 kamış var, dede yadigarı..ilgilenmeyin satmam..;)

Ümit.

Aktif Üye
Adı
Ümit Şaroğlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Valla ben de işlerden dolayı çıkamaz oldum. Gidelim bir ara buralarda :)

Gözünüz aydın olsun :)
Eyvallah Abim sağolasın... bakalım zaman neler gösterecek.... kartal taraflarına geldiğimde yanıdayım :)

slamduncan

Aktif Üye
Adı
Halit USLU
Arkadaşlar bugün iş dolayısıyla Garipçe tarafına doğru gittim. Rotamı da sahil yolu olarak belirledim. Deniz suyu çok güzeldi. Bilinen önemli meralarda durakladım. Çok güzel balık yapar bu hava benden söylemesi :) Hem de fırtına sonrası. İmkanı olan kaçırmasın derim. Oltacı sayısı çok azdı ve tek tük istavrit alınıyordu.
Bir de bu balık işinin zevki haftaiçi çıkar, bunu da birkez daha anlamış olduk. Rastgele herkese

MaarKOM

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Bugün sabahtan biraz vaktim olduğundan saat 4-5 gibi kuleli tarafına balığa gideyim dedim çinokop için yemli denemelerinde hiç bişey çıkmadı hava aydınlanınca istavrite atalım bari dedik bize büyük balık nasip olamıyo küçükleriyle avunuyoruz.Herkese daha güzelleri bolları nasip olsun.

Ekli dosyalar

strategist

Üye
Adı
Engin Ö.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Konu dışı mesajlar kaldırıldı.
Tekrar merhaba, benim bu konuda nacizane tavsiyem, yazilanlarin silinmesindense, uyarilar yapilmasi, uyarilar etki etmiyorsa kullanicilara ceza verilmesi, zira mesaji silmek yazilanlari yazilmamis kabul etmek hicbirseye cozum degil, ayni seyler yine yasanir.

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Tekrar merhaba, benim bu konuda nacizane tavsiyem, yazilanlarin silinmesindense, uyarilar yapilmasi, uyarilar etki etmiyorsa kullanicilara ceza verilmesi, zira mesaji silmek yazilanlari yazilmamis kabul etmek hicbirseye cozum degil, ayni seyler yine yasanir.
O mesajlar orada kaldığında sürekli bir cevap hakkı doğuruyor. Bu konu da 10 yıllık forum tecrübesi olarak gerektiğinde müdehale ediyoruz. Mesajlar silindiğinde mesaj sahiplerine uyarılar yapılıyor. Silmek bence cezaların önüne geçmiş oluyor.

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Alçak gönüllü abi ;-) yani bizde bunları tuttuk fazla değil ama idare eder (!) :-D
O kadar balığa "nasip işte" diyince, ben de latife olsun diye demiştim zaten :). Yanlış anlamasın diye de ":D " ifadesi yaptım. Kendisi zaten bişey dememiş ama yanlış anladıysa kendisinden özür dilerim., @orhansahin

pulaka

Yeni Üye
çubuklu da askeriye önünde güneş batmasına yakın ara sıra istavrit yaptı.
30 tane kadar yakaladım ama 1 kilodan çok. bazıları çok iriydi.
hatta bazılarını iğneden çıkarmak zor oldu, yutmuş!
kıyılar da kraçe dolu.
sonrası 1 saat kadar yemli de sonuç yok. 2 tane, oradakilerin kayabalığı dediği garip benekli balıktan yakalandı, o kadar...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...