Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet Avrupa - BoğazAvrupa yakasımı verdiginiz bu rapor
İş yapar yalnız 0.30 dan sağlam bir misinayla şok yaparsanız iyi olur yoksa en ufak hatada sahteye el sallarsınız. Bende aynı misinayı kullanıyorum kalınlıkta aynı.Bu sarılı makinadada iş yaparmı bilmem cengizden.aldım makinayla
Anadolu uskudar civarinda da bir fark yoktu hocam.Evet Avrupa - Boğaz
10 ve 11inde genelde bi durgunluk olmuş Boğaz'da sadece bir kaç istisnalar olmuş, onun dışında balık alan yoktu.Anadolu uskudar civarinda da bir fark yoktu hocam.
şok dediğiniz nasıl birşey oluyor tarif edermisinizİş yapar yalnız 0.30 dan sağlam bir misinayla şok yaparsanız iyi olur yoksa en ufak hatada sahteye el sallarsınız. Bende aynı misinayı kullanıyorum kalınlıkta aynı.
Kısaca şok : kendi misinanizin ucuna düğüm atarak taktığınız ortalama 5 metre uzunluğunda (spin kamışlar için geçerli olan ölçü) kopmaya karşı direnci arttıran daha kalın misinadır...şok dediğiniz nasıl birşey oluyor tarif edermisiniz
Elinde ip misina varsa onu sar yoksa en ufak bi hatada sahtelerine bye bye dersin 100 mt 0.12 yeter sana 20 tl pahalı bişey değil ..Bu sarılı makinadada iş yaparmı bilmem cengizden.aldım makinayla
0.35 sağlam bir misina ile şok yapayım elimde şuan bu var anladım mantığını olur eralde 035 çok kalın gelmez değilmiElinde ip misina varsa onu sar yoksa en ufak bi hatada sahtelerine bye bye dersin 100 mt 0.12 yeter sana 20 tl pahalı bişey değil ..