Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gokko83

Üye
Adı
Gürkan Aytekin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar spin için malzeme aldım. ( Okuma salina 2.40 10-40 atar kamış, Trabucco Qoismo 40 kafa makine, 0,30mm misina sarılı. Kendo 145f 13 no, yo zuri limon sarısı 17 gr. Ve kaşıklar...)Fakat bu işi hiç bilmiyorum. Ustalardan biri giderken ekibe dahil olup işi öğrenmek isterim. İstanbul' un her yeri olur. Yer zaman mekan hepsi ayarlanabilir. Önümüzdeki hafta sabah suyu akşam suyu her türlü ayarlarım.

Mesut1903

Daimi Üye
Adı
Mesut orak
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu sarılı makinadada iş yaparmı bilmem cengizden.aldım makinayla
İş yapar yalnız 0.30 dan sağlam bir misinayla şok yaparsanız iyi olur yoksa en ufak hatada sahteye el sallarsınız. Bende aynı misinayı kullanıyorum kalınlıkta aynı.

kiniklar

Aktif Üye
Adı
sinan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İş yapar yalnız 0.30 dan sağlam bir misinayla şok yaparsanız iyi olur yoksa en ufak hatada sahteye el sallarsınız. Bende aynı misinayı kullanıyorum kalınlıkta aynı.
şok dediğiniz nasıl birşey oluyor tarif edermisiniz

kiniklar

Aktif Üye
Adı
sinan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Elinde ip misina varsa onu sar yoksa en ufak bi hatada sahtelerine bye bye dersin 100 mt 0.12 yeter sana 20 tl pahalı bişey değil ..
0.35 sağlam bir misina ile şok yapayım elimde şuan bu var anladım mantığını olur eralde 035 çok kalın gelmez değilmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...