Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nişantaşıperde

Yeni Üye
Adı
engin gözey
Kan Grubu
O Rh Pozitif
tebrik ederim rastgelsin bende eskiden avrupa yakasında avlanıyordum ikamet sebebi ile anadolu yakasını keşfediyorum şimdilik beykoz tarafı iyi görünüyor arada kaçamak yapmak istesek avrupada sabah neresi rapala yapıyor

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Selamlar,
Ortalık lüfer yavrusu dolu lütfen duyarlı olalım arkadaşlar.
Oltamıza gelenleri su geri iade edelim, gerekirse olta atmayalım.
Herkese rastgelsin.
Aynen çok ince balıklar. Sırf o yüzden 10 yer gezdim büyük balığa denk gelemedim geçen olta bile açmadım çoğu yerde millet kovalama yaprakları attı hep

plastikman

Daimi Üye
Adı
Olcay Tunçeli
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Anadolu yakasi bazi yerlerde kucuk balikdan eser yok.Buda genele vurunca balik yok deniyor fakat bugun aksam uzeri 2 paşayi sudan cikarirken kacirinca moralman coktum ve dondum eve :) Fakat saat gece 12 gibi yine yol gozukuyor

arifengin

Daimi Üye
Adı
Arif ENGİN
Anadolu yakasi bazi yerlerde kucuk balikdan eser yok.Buda genele vurunca balik yok deniyor fakat bugun aksam uzeri 2 paşayi sudan cikarirken kacirinca moralman coktum ve dondum eve :) Fakat saat gece 12 gibi yine yol gozukuyor
Gecmis olsun.Spin yapiyorsunuz sanirim .ignelerdemi sorun var acaba degistirmekte fayda var

plastikman

Daimi Üye
Adı
Olcay Tunçeli
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@arifengin hocam bir tanesi yeni yani ilk denememdi.Sifir ignede oyle bir problem olacagini zannetmiyorimki bir sorun da yok gibi gozukuyor.Ama digeri eskisi icin dediginiz sekilde ignelerini defistirmekte fayda var :) Uyarinizi dikkate alacagim

arifengin

Daimi Üye
Adı
Arif ENGİN
@arifengin hocam bir tanesi yeni yani ilk denememdi.Sifir ignede oyle bir problem olacagini zannetmiyorimki bir sorun da yok gibi gozukuyor.Ama digeri eskisi icin dediginiz sekilde ignelerini defistirmekte fayda var :) Uyarinizi dikkate alacagim
Gece icin rastgele .guzel haberler bekliyorum

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Birazdan ben de Anadolu yakasında denemeye çıkıcam inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...