Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
engin bey ben acemi biri olarak bişey daha sorayım bende remixon terminatör 4,50cm kamış var uygunmudur
yok sizin kamışınız surf tipi, o kamış ile sabah kurşun arkası kaşık tarzı çalışabilirsiniz, çapari ile avlanabilir ya da yemli avlanabilirsiniz. gece o kamışla kaşık çalışmaz diye düşünüyorum bu konuda daha usta arkadaşlar var size bilgi verebilirler.

Mustafa Adak

Aktif Üye
Adı
Mustafa ADAK
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba Oğuz Bey, size bir sorum olacak. Mantarı ile ilgili biraz daha bilgi verirmisiniz.

Adı
Murat T.
Kan Grubu
O Rh Negatif
Oğuz bey lodos çok etkili oldu mu?

Mantar konusunda destek mahiyetinde görüşüm şudur ki; Kullanılan mantarın boyu bile önemli olabiliyor. Bazen çok akıntılı yerlerde hacmi azaltıp sürüklenme oranını azaltmak için küçük mantar kullanırım. Fazla akıntıda büyük mantar takımı sürükleyebiliyor. Genelde mantarda folyo kullanılıyor ama benim tercihim altın renkli olanı oluyor. Balığın derinliğe göre renk hassasiyeti göz önüne alındığında sarı rengin beyazdan daha dikkat çektiğini okumuştum. Bunun avıma etkisi olmuştur. Ama tabi kısmet işi belki bana öyle gelmiştir o yüzden tercihim hep bu yönde oluyor olabilir. Bundan önemlisi yemin takılışına gösterilen özen ve yemin tazeliği kısır zamanda başarı şansını arttıran unsurlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...