Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tween

Aktif Üye
Adı
okan çilingir
Ark burada nedense kimse mera söylemiyor kimisine göre doğru kimisine göre yanlış söyleyince balık biter diye düşünüyorlar ama bunların aksine benim olta attığım yerde balık olursa hemen paylasirim yada balık olmayınca balık 0 diye rapor veririm. Şimdi ise balığın olduğu yer BALAT SOSYAL TESİSİN onu gidin gece gece bana dua edin hemde rüzgar yok denecek kadar az çünkü lodos olunca balık direk oraya kaciyo ufak bi hatirlatma varsa çelik takım bulundurun çünkü iri dişli var. Bu cumartesi akşamı evde boş boş oturacagima hem gideyim 3.5 balık alayım hemde zevk alayım diyen varsa kacirmasin.

emrah3305

Aktif Üye
Adı
emrah
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ark burada nedense kimse mera söylemiyor kimisine göre doğru kimisine göre yanlış söyleyince balık biter diye düşünüyorlar ama bunların aksine benim olta attığım yerde balık olursa hemen paylasirim yada balık olmayınca balık 0 diye rapor veririm. Şimdi ise balığın olduğu yer BALAT SOSYAL TESİSİN onu gidin gece gece bana dua edin hemde rüzgar yok denecek kadar az çünkü lodos olunca balık direk oraya kaciyo ufak bi hatirlatma varsa çelik takım bulundurun çünkü iri dişli var. Bu cumartesi akşamı evde boş boş oturacagima hem gideyim 3.5 balık alayım hemde zevk alayım diyen varsa kacirmasin.
Aynen haliç ve balat birde ambarlı güzel balık yapıyormuş ..bilginize.

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Dün haliçteydik . Akşam 9dan sabah 8 e kadar yemli av yaptık 5 kişi. Saat sabah 5 e kadar çok seyrek balık geldi dişli . Genelde dipten geldi balıklar. 5 e kadar hep yaprak en büyük çino geldi. 5 tane pisi 1 tanede 600 gr civarı kırlangıç çıktı dişli dışında. 2 tane pisi ve kırlangıç ufak diye iade edildi sayısız yaprakta bıraktık. İri balık 5 ten sonra saat 7 buçuğa kadar av verdi . Yaklaşık 10 tane zokanın hırsızın kesti balık hırsızlar çift kat ipten yapılmıştı . Özellikle bir tane yarı yolda ipi kesen baya sağlam bi lüferdi . 5 ten sonra çıkan balıklar 25 cm üstü geldi . Saat 7 buçukta vuruşlar bitti . Geçen hafta salı günüde haliçteydim daha yoğun balık vardı . Dün meradaki diğer teknelede konuştuk saat 16 dan 22 ye kadar 20 teknede balık alan yok veya çok azdı.

Özhan

Üye
Adı
Özhan Yucedogan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şu anda emirgandayım çok fena akıntı var 250 lik kurşun sünger oldu mübarek yağ gibi gidiyor. Buralar bomboş. Şimdi tavsiyesi olan varsa hemen mera değiştirmek istiyorum. Rüzgar feci esiyor.
Arnavutköy camlibahceye bi bak derim

Adı
Murat T.
Kan Grubu
O Rh Negatif
Arnavutköy camlibahceye bi bak derim
Artık dönüşe geçtik araba dönüş yolunda rüzgardan savruluyor o derece rüzgar var. Emirgan otobüs durağının ordaydım benim haricimde 2 kişi vardı aynı anda toparladık gittik resmen çile oldu arkadaşın dediği gibi en iyisi evde kestane pişirmek

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bir haftadır balıga inmedim, dedim bugun yürüyüş birazda kolacan ederim etrafi bogaza indim.
Hemen her taraf yem gemi araları bulut gibi.
Gündüz sahte atan yoktu, aksam üzeri yemliye bir iki çino gördüm, zaten hemen heryer yemlicilerle dolu.
Geçtigimiz senelerde kasimdaki lodosta cok balik alirdik, akinti terse sola akinca bogazin koy kisimlarinda et olusurdu. Iri istavritler lufer ve kardesleri palamutlar. Maalesef o eski bereket bu sene yok, ha olmaz mi elbet olur 12. Ayda biraz rapalacılık olacaktir.
Artik balik tutmak icin daha fazla zaman harcamamiz gerekiyor, bu havalarda balik cikarmak biraz tecrübe gerektirebilir.
herkese rastgelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...