ozgurarslan
Daimi Üye
20 çinekop
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Baliklar buyuk gibi duruyor 30 35 cm falanmi nasil boylarSabah Avrupa yakası 5:30 ile 6:30 arası spin kendo seabass 125f beyaz ile alındı
boyları ölçmedim ama balıklar baya yağlanmış tombikleşmiş, bu arada balık tutarken sol tarafımdan bir ses duydum kafa lambasını çevirince kocaman bir su samuru gözleri birden parladı bayada büyüktü . daha önce denk gelen varmıBaliklar buyuk gibi duruyor 30 35 cm falanmi nasil boylar
Tebrikler Adaş,Dün gece biraz spin yapalım dedik boğazın aşağı kısmında bir yer çok şükür nasibimizi aldık balıklar irileşmiş yağlanmış
Herkeze rastgelsin
![]()
Teşekkür ederim adaşım balıklar Nazlı'ydı ama çıkarmasını BildikTebrikler Adaş,
Konuşturmuşsun rapalayı yine
Her zaman rast gelsin...
Sahalarda olacağım İnşallahTeşekkür ederim adaşım balıklar Nazlı'ydı ama çıkarmasını Bildik
Sana da her daim rast gelsin kardeşim
Bu arada Bu haftayı iyi değerlendir verimli olacak çünkü
Balık zaten boğazda Yediden sonra başlıyor biraz daha denemenizi tavsiye ederimBende sabah 6:10 7:00 arasi deneme yaptim Avrupa Bogazda ama bos dondum. Demekki balik kesince vardik meraya.
Size afiyet olsun tebrikler Mustafa bey.
Ustam merhaba,Dün gece biraz spin yapalım dedik boğazın aşağı kısmında bir yer çok şükür nasibimizi aldık balıklar irileşmiş yağlanmış
Herkeze rastgelsin
![]()
Baya buyukler. Gece degilde ben gunduz gormustum 4 5 kisiden daha duydum demekki baya var bogazdaboyları ölçmedim ama balıklar baya yağlanmış tombikleşmiş, bu arada balık tutarken sol tarafımdan bir ses duydum kafa lambasını çevirince kocaman bir su samuru gözleri birden parladı bayada büyüktü . daha önce denk gelen varmı