Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adı
korkut
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Baliklar buyuk gibi duruyor 30 35 cm falanmi nasil boylar
boyları ölçmedim ama balıklar baya yağlanmış tombikleşmiş, bu arada balık tutarken sol tarafımdan bir ses duydum kafa lambasını çevirince kocaman bir su samuru gözleri birden parladı bayada büyüktü . daha önce denk gelen varmı

resim temsilidir..

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Slhttn80

Üye
Bende sabah 6:10 7:00 arasi deneme yaptim Avrupa Bogazda ama bos dondum. Demekki balik kesince vardik meraya.
Size afiyet olsun tebrikler Mustafa bey.

timuçin

Yeni Üye
Adı
Timuçin Kahya
Dün gece biraz spin yapalım dedik boğazın aşağı kısmında bir yer çok şükür nasibimizi aldık balıklar irileşmiş yağlanmış

Herkeze rastgelsin
Ustam merhaba,
Ben izmitte yaşıyorum.. Bu hafta sonu bir arkadaşımla ilk defa boğaza gitmeyi düşünüyoruz. Bana spin ve yemli avlanabileceğim bir yer önerebilir misiniz? Hiç bilmiyorum boğazı..

arifengin

Daimi Üye
Adı
Arif ENGİN
boyları ölçmedim ama balıklar baya yağlanmış tombikleşmiş, bu arada balık tutarken sol tarafımdan bir ses duydum kafa lambasını çevirince kocaman bir su samuru gözleri birden parladı bayada büyüktü . daha önce denk gelen varmı
Baya buyukler. Gece degilde ben gunduz gormustum 4 5 kisiden daha duydum demekki baya var bogazda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...