Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rapalacim

Yeni Üye
Adı
Erkan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hoşgeldin kardeşim :) gurupta da paylaştığım üzere yoğun çaba uğraş ve el emeğiyle bizlere kazandırdığınız bu ürünleri test edip kullanmak ve sonuç almak gurur verici :)
Bir değim vardır ya yerli malı yurdun malı herkez bunu kullanmalı tekrar sana ve onur kardeşime teşekkür ederim :)
Ürünlere destek verdiğin ve kullandığın için ben teşekkür ederim abim. Avlarını gördüm, en kötü avın öyle bereketli olur inşallah ;)

rapalacim

Yeni Üye
Adı
Erkan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Saygıdeğer arkadaşım,

Ali expressten 5 tanesi 1 dolara rapala almak varken neden 65tl verip ima sasuke aldığımı umarım unutmazsın. Fiyat konusunda kimse ÇİN ile rekabet edemez. Ama kalite konusu başka.

İçimizden bir çoğu plat.co.jp gibi yurtdışı sitelerden tanesine 50-60 tl ödediği sahte balıkları sipariş ediyor.

Kendi adıma söylüyorum ucuz değil kaliteli yerli ürün istiyorum. Çinlilerle değil japonlarla rekabet ediniz!
Tabi ki suan kullandığımız boya_ (UV -GLOW) Vernik , Kanca, vs gibi malzemeler 1. sınıf olarak kullanıldı, üzerindeki Kaplama biçok Japon maketlerde yok. aramızda ürünü kullanan dostlar illaki vardır. ben üretici olarak ürünü övmeyi pek sevmiyorum :) ama işin hakkı verildi içim rahat.

rapalacim

Yeni Üye
Adı
Erkan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Saygıdeğer arkadaşım,

Ali expressten 5 tanesi 1 dolara rapala almak varken neden 65tl verip ima sasuke aldığımı umarım unutmazsın. Fiyat konusunda kimse ÇİN ile rekabet edemez. Ama kalite konusu başka.

İçimizden bir çoğu plat.co.jp gibi yurtdışı sitelerden tanesine 50-60 tl ödediği sahte balıkları sipariş ediyor.

Kendi adıma söylüyorum ucuz değil kaliteli yerli ürün istiyorum. Çinlilerle değil japonlarla rekabet ediniz!
Tabi ki suan kullandığımız boya_ (UV -GLOW) Vernik , Kanca, vs gibi malzemeler 1. sınıf olarak kullanıldı, üzerindeki Kaplama biçok Japon maketlerde yok. aramızda ürünü kullanan dostlar illaki vardır. ben üretici olarak ürünü övmeyi pek sevmiyorum :) ama işin hakkı verildi içim rahat.

Ogiveogi

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Glowa başladınız mı

kargaci

Aktif Üye
Adı
özgür çakır
arkadaşlar akşam 17:00ile22:30 arası tarabya vilayet evlerinin önünden spin atçe yaptım tık yok .yarın aşiyan tarafını denicem iyişallah balık olur.

3rdem

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün gece Gene spin de hareket vardı balık ara ara girdi çıktı. Sabır ile at çek yapıp çalışan balığı aldı bunlarda bizim kısmetimize düşenler çok şükür gene nasibimizi aldık
Herkeze rastgelsin :)

Tebrikler dostum boş durmuyorsun bu ara maşallah almişsin kismetleri balik hizli galiba bu ara

sergio

Aktif Üye
Adı
SERCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu bahsettiginiz turk mali uruleri hangi siteden gorebiliriz incelemek isterim tesekkurler

sergio

Aktif Üye
Adı
SERCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tamm simdi oldu ben daha oncede siyaret etmistim urunleri tabi durumu bilmedigim icn hepsini cin menseyli zannetmistim sadece isim kullandigimizi zanetmistim emeginize saglik insallah olum sonuclar aliriz enkisa surede dukkana ugrayacagim umarim tum urunler mevcuttur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...