Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Biraz ağır geçti sanırım neyse şifa sını vermiş rabbim şükür :) sen spin zamanını kaçırdım diye dert yanıyorsun ben sezonu kaciricam diye dert yanıyorum :D
bu sene zaten kısır gibi geçen seneki balıkalr nerdee... bu sene ben sezon başında millet lüfer çekerken biz 2 tane çinekopla döndük onun dışında spin takımı titreten canlı olmadı :D neyse gidebilirsem artık seneye turna ile açılış devamında inşallah yaparsa dişliye devam edicez :)

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
adsız.JPG

dünkü balık avım yer kandilli bir tane yemli bir tanede kaşıkla aldım büyük olan 24 cm geldi durum şöyle yemli atanlar lüfer sarıkanat çinekop aldı balık ortalama 10 dk bir vurş vardı sıyırtma ve ince takıma 2-3 istavrit alındı akşam üsküdara giderken paşalimanı spinciler saf tutmuştu üsküdarda spinciler yerini almış at çek yapıyordu çok değil ama yinede güzel balık vardı spine ,ben sabah 8 akşam 4, 2 balık spinciler akşam 4,30 5 arası 7 balık herhalde bu gidişle bende spine başlıyacam :D

sergio

Aktif Üye
Adı
SERCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ekli dosyayı görüntüle 28749
dünkü balık avım yer kandilli bir tane yemli bir tanede kaşıkla aldım büyük olan 24 cm geldi durum şöyle yemli atanlar lüfer sarıkanat çinekop aldı balık ortalama 10 dk bir vurş vardı sıyırtma ve ince takıma 2-3 istavrit alındı akşam üsküdara giderken paşalimanı spinciler saf tutmuştu üsküdarda spinciler yerini almış at çek yapıyordu çok değil ama yinede güzel balık vardı spine ,ben sabah 8 akşam 4, 2 balık spinciler akşam 4,30 5 arası 7 balık herhalde bu gidişle bende spine başlıyacam :D
mehmet abi balık bi ara deli gibi her gördüğüne atlıyor nerdeyse spin de dogru diyorsun fakat bu çok az sürüyor sonra kesiyor 30 atışta belki bir tane alıyorsun rast gelsin hayırlı günler

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
mehmet abi balık bi ara deli gibi her gördüğüne atlıyor nerdeyse spin de dogru diyorsun fakat bu çok az sürüyor sonra kesiyor 30 atışta belki bir tane alıyorsun rast gelsin hayırlı günler
evet hava kararmaya yakın gümüşleri dans ettiriyordu piranalar :D 220 gr atçekte akşama kadardan iyidir ama dün güzeldi spinde

nişantaşıperde

Yeni Üye
Adı
engin gözey
Kan Grubu
O Rh Pozitif
slm rastgele dün öğleden sonra ve akşam üzeri çubuklu ve kuleli arası gezindim balık dediğiniz gibi çok azdı
rapala atıyorlardı kulelide ufak kamış ile bende bu yöntemi denemek istiyorum kamış ve rapala öneriniz varmı paylaşırsanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...