Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
bugün sabah erken'den sabah namazı kalk,
hanımı namaza kaldır,
belediye ekmek arası sandavic'idini yap,
hava soğuk,motor'dasın iyi giyin,
avlak bölgesi her'zamanki önceki mesajl'arımda mevcud !
Akşam'lık tavalığı zar -zor kendi yaptığım teneke kaşık,la aldım.
Abi tavalığı çıkarmışsın :) , çoğalarak gelsin oltana .

YusufZiyaDeniz

Aktif Üye
Adı
Yusuf Ziya Deniz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Evet eşkina tutulması çok zevkli bir balıktır. Genelde teke ve canlı boru kurdu varsa elinizde bayılır kendileri :) İlk defa duyuyorum kaşıkla tutanını. Tebrikler güzel parçalar bu arada :harika:

SERDAR-78

Daimi Üye
Adı
SERDAR UZUN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Evet eşkina tutulması çok zevkli bir balıktır. Genelde teke ve canlı boru kurdu varsa elinizde bayılır kendileri :) İlk defa duyuyorum kaşıkla tutanını. Tebrikler güzel parçalar bu arada :harika:

Teşekkür ederim:)

kargaci

Aktif Üye
Adı
özgür çakır
Kaşıkla tutulması ilginç hiç duymadım ben hep boru kurduyla veya tekeyle tutuyorum.
Evet bende çok şaşırdım önce levrek sandım ama harbi harbi eşkina giresunda kurt ve tekeyle kiloluklarını çok tuttuk .giresunda solucanla barbun tutarken arkadaşa 350 gr civarı denk gelmişti balık bir anlık şaşırıyor 3 kiloluk eşkinayı sandalcı arkadaş temizlerken balığın midesinden hamsi çıktı demişti demekki hamsi diye vurdu kaşığa.

Musti.barut

Daimi Üye
Ekli dosyayı görüntüle 28749
dünkü balık avım yer kandilli bir tane yemli bir tanede kaşıkla aldım büyük olan 24 cm geldi durum şöyle yemli atanlar lüfer sarıkanat çinekop aldı balık ortalama 10 dk bir vurş vardı sıyırtma ve ince takıma 2-3 istavrit alındı akşam üsküdara giderken paşalimanı spinciler saf tutmuştu üsküdarda spinciler yerini almış at çek yapıyordu çok değil ama yinede güzel balık vardı spine ,ben sabah 8 akşam 4, 2 balık spinciler akşam 4,30 5 arası 7 balık herhalde bu gidişle bende spine başlıyacam :D
Bereketli olsun kardeşim

nişantaşıperde

Yeni Üye
Adı
engin gözey
Kan Grubu
O Rh Pozitif
aha bir spinci daha bu gidişle millet surfu bırakıp spine başlayacak gibi bence fazla masraf yapma okuma v sistem ceyman makina fazlasıyla yeterde artar bide okumanın spin rapalaları limon, beyaz, mor ve pembe
teşekkür ederim yorumun için 3 parçalı surf okuma var bende gördüğüm kadarı ile kenara oturup yorulmadan at çek yapıyorlardı bazen de öyle deneriz diye düşündüm

avsen

Daimi Üye
Adı
tunay özkan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Ekli dosyayı görüntüle 28749
dünkü balık avım yer kandilli bir tane yemli bir tanede kaşıkla aldım büyük olan 24 cm geldi durum şöyle yemli atanlar lüfer sarıkanat çinekop aldı balık ortalama 10 dk bir vurş vardı sıyırtma ve ince takıma 2-3 istavrit alındı akşam üsküdara giderken paşalimanı spinciler saf tutmuştu üsküdarda spinciler yerini almış at çek yapıyordu çok değil ama yinede güzel balık vardı spine ,ben sabah 8 akşam 4, 2 balık spinciler akşam 4,30 5 arası 7 balık herhalde bu gidişle bende spine başlıyacam :D
Tebrikler daim olsun

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
teşekkür ederim yorumun için 3 parçalı surf okuma var bende gördüğüm kadarı ile kenara oturup yorulmadan at çek yapıyorlardı bazen de öyle deneriz diye düşündüm
yani spin daha az yorucu ve zevkli ,çantada 2 kilo kurşun bir dunya ıvır zıvır la uğraşmaktan iyidir hemde taşımasıda yorucu değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...