Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
Ev sahile 100 metre ama verimsiz bolgemi diyelim verimsiz senemi diyelim karari siz verin hocam :)
Uskudari bi turladim az evel yemli ve caparicilerin kovalari bos bilginize arkadaslar
Kısmet diyelim. Herşey kısmetin olmasına ya da olmamasına bağlı. Herkes balık çekerken saatlerce vuruş alamamak da var kaderde kimse alamazken kovayı yarılamak da...

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Soğuk diye kimse dışarı çıkmak istemez, balıkçı adama söz dinletemezsin, en güzel avlar en zor hava şartlarında oluyor genelde, kar yağmur belki bir işarettir öyle düşünmek lazım birde:) yılbaşı akşamı bursaya kar yağma ihtimali var fakat ben balığa gitme planları yapıyorum:)

bkirgic

Daimi Üye
Adı
Barış
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Balıkcı adamın dramı ;
1)boğaz köprürlerinden yada herhangi bir köprüden geçerken diğer insanlar keyif yaparken gözler merada yada sahilde insanlar varmı yada balıkcı tekneleri nerede kümelenmiş diye gözleri açar araştırır.
2)arkadaşın veya akrabının yazlığına gidince balığa çıkmak için fırsat beklemek
3)memleket deniz kenarında ise tatili orada çürütmek , hanımla kavga etmek
4)dere tepe gezerken yanındakine "lan dur şu taşın altında kesin vardır bir çubuk versene bak şimdi" demek
5)kırda gezerken yanındaki "hacı bu otları çuvala koyvan akarın başına geçeceksin taşla suyunu akıtıcan 2 dk sonra toplarsın balıkları" diye anlatmak.
6)kar geliyor diye değilde karda balık yapar diye kar yağmasını beklemek.
7)havada güneşi görünce ulan aralık oldu deniz suyu soğumadı hesapları yapmak .

zor zor gerçekten zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...