Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bkirgic

Daimi Üye
Adı
Barış
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Rapala zevkli ama zor iş. Bir saat boş at çekten sonra keyfim kaçıyor :)
Yemli daha keyifli geliyor bana. Herkes nasıl keyif alıyorsa öyle atıyor işin özü.
bir yemle 3 balık yakaladığımız zamanları hatırlıyorum , şimdi yok taze değil yok balık derinde yok hava sıcak yok rüzhar tersten esti yok balık KANALA indi vss. :)

pehlivan

Aktif Üye
Adı
mehmet pehlivanlar
Bunlar ney balıkçıları anca yazarlar olmaz olur bilmem ne lafın gelişi yazdık çok atacaksın atamassın okadar diye ama millet heyecan arıyor isteyen gelsin yanıma atış eğitimi vereyim ücretsiz[

Erol' um intikam soğuk yenen bir yemektir,:D nıhahahahahaha benim ilanları sabote edersin heeee :komik:puhahahaha Neyse ben senin yaptığını yapmıcam :kptmya: Erol arkadaş tahmini rakam kullanmış Ben surfe gittiğimde ordakiler abi yeter bi otur Allah aşkına sabahın köründen akşamına kadar bi oturmadın dedikleri zaman olur, İşte böyle bir avda atış sayılmaz arkadaşlar ;):harika:

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
300 - 400 atışmı sen aşmışsın artık. ben surf te okadar atış yapabilecek birini tanımıyorum . Bir kere zaman yetmez zaten.
böyle atimas'yonlara bayılıyorum!:D
ayılın'ca da gazoz içiyorum bayıl'mak için!;)
atarlar abi 300 de atarlar 500 de atarlar burdaki arkadaslar çok atar .:)
Benim kurşunu atmam indirmem sonrada çekmem 5 dakikamı alıyor. :(
saatde 12 atış.24 saatde 288 atış yapar.eğer 3 dakika bir atış yapılırsa. saatde 20 atış.24 saatde 480 atış yapar.

eğer arkadaş 10 saat avlanmış.ve 3 dk bir atış yapmışsa hiç durmadan.10 saatde toplam 200 atış yapmış demektir.

olsun 200 de olumlu :)
Erol arkadaşımız lafın gelişi söylemiş bu kadar abartmaya gerek yok.Uğur bence senin tahmininde de bir yanlışlık var.Çünkü 2 dakikada bir atış boğazda olmaz iyimser bir tahminle ortalama 4-5 dakikada bir atış yapılabilir.Bu da saatte 12-15 arası eder.10 saat aralıksız çalışan biri 120-150 arası atış yapar.Bu arada balık yakalayıp onu ayıklanması,ellerin temizlenmesi,atış için sıra beklenmesi,olta dolaşması vs. bunları da gözardı etmemek lazım tabi.
Bu kadar cevap gelmiş, benimkini seçmiş olman benim şanslı olduğumu gösteriyor sanırım :)

pehlivan

Aktif Üye
Adı
mehmet pehlivanlar
yok bi alıntı yaptım oraya yazdım gönderdim sonuç :)

pehlivan

Aktif Üye
Adı
mehmet pehlivanlar
Bunlar ney balıkçıları anca yazarlar olmaz olur bilmem ne lafın gelişi yazdık çok atacaksın atamassın okadar diye ama millet heyecan arıyor isteyen gelsin yanıma atış eğitimi vereyim ücretsiz
Erol' um intikam soğuk yenen bir yemektir,:D nıhahahahahaha benim ilanları sabote edersin heeee :komik:puhahahaha Neyse ben senin yaptığını yapmıcam :kptmya: Erol arkadaş tahmini rakam kullanmış Ben surfe gittiğimde ordakiler abi yeter bi otur Allah aşkına sabahın köründen akşamına kadar bi oturmadın dedikleri zaman olur, İşte böyle bir avda atış sayılmaz arkadaşlar ;):harika: Şimdik olduuu :D:D:D

cemiltonguç

Daimi Üye
Adı
cemil
Kan Grubu
A Rh Negatif
Bunlar ney balıkçıları anca yazarlar olmaz olur bilmem ne lafın gelişi yazdık çok atacaksın atamassın okadar diye ama millet heyecan arıyor isteyen gelsin yanıma atış eğitimi vereyim ücretsiz
Arkadaşlara,benim içinde ve hatta kadir abimizin kamışınıda attığını neden söylemedin?,,toplamda 3 kamış atıyorsun!!!.
Ama genelde ikimiz çıktığımız için 2 kamış atıyorsun...Beyler inanmayalara sesleniyorum özellikle, pazar sabahı emirgan veya aşiyan tarafında buluşalım, nasıl atılıyormuş sayın bakın, ama sonra yaaa iki kamış tabiki atılır deyip kıvırmayın :) o sayıları bulmazsa ,biz takımlarımızı seve seve bırakırız size,....Erol çok atıyo derken ,ayrıca çok uzağa da atıyor,kaç defa benim yanıma gelip abi kaç metre sarıyorsunuz seni seyrediyorum valla merak ettim diye soranlar oldu..Buyrun gelin,görün ama foruma yazmayı unutmayın :) Mancınık Erol 61 derim,başka birşey demem, gelen olsada kazandığımız takımları sevabına dağıtsak..:) Ama sakın ola kötü takımlarla gelmeyin, belki kazanırsınız, :)

Ersen

Daimi Üye
Adı
ersen özkan
Arkadaşlara,benim içinde ve hatta kadir abimizin kamışınıda attığını neden söylemedin?,,toplamda 3 kamış atıyorsun!!!.
Ama genelde ikimiz çıktığımız için 2 kamış atıyorsun...Beyler inanmayalara sesleniyorum özellikle, pazar sabahı emirgan veya aşiyan tarafında buluşalım, nasıl atılıyormuş sayın bakın, ama sonra yaaa iki kamış tabiki atılır deyip kıvırmayın :) o sayıları bulmazsa ,biz takımlarımızı seve seve bırakırız size,....Erol çok atıyo derken ,ayrıca çok uzağa da atıyor,kaç defa benim yanıma gelip abi kaç metre sarıyorsunuz seni seyrediyorum valla merak ettim diye soranlar oldu..Buyrun gelin,görün ama foruma yazmayı unutmayın :) Mancınık Erol 61 derim,başka birşey demem, gelen olsada kazandığımız takımları sevabına dağıtsak..:) Ama sakın ola kötü takımlarla gelmeyin, belki kazanırsınız, :)
Iki kamış atınca atıp cekerken zaman yarıya mı düşüyor :)

cemiltonguç

Daimi Üye
Adı
cemil
Kan Grubu
A Rh Negatif
Iki kamış atınca atıp cekerken zaman yarıya mı düşüyor :)
Gel abicim bir çayımızı iç,tanışalım buyur gel seni ağırlamış oluruz, bu konu hakkında daha yazmak istemiyorum :) ilk okuldaki gibi problemleri sorma bana:) iki adam iki kamış saatte x atış yaparsa ,şukadar saatte kaç atış yapar... Güzel soru çıktı :)..ben daha çok ,araba sorularını severdim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...