Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Pazartesi iyi kar yağıyordu,o arada karaköyden güzel balık aldılar akşam üstü,kar engel olur mu acaba ? Bir de az önce bir siteyi öğrendim. www.avtakvimi.com cumartesi için 5 yıldız vermiş av durumuna
o gün ilk kar günüydü belki kar suyu denize karışırsa avı olumsuz etkileyebilir. o soğukta değer mi bilmiyorum. ayrıca dikkatli olmakta fayda var hocam. ben bir hafta oldu hala iyileşemedim.

umituzun

Aktif Üye
Adı
Ümit Uzun
Kan Grubu
O Rh Pozitif
o gün ilk kar günüydü belki kar suyu denize karışırsa avı olumsuz etkileyebilir. o soğukta değer mi bilmiyorum. ayrıca dikkatli olmakta fayda var hocam. ben bir hafta oldu hala iyileşemedim.
Bu işin bir de hastalık kısmı var değil mi ? Balık kafası herşeyi unutturuyor adama çünkü.Ben o kısmı hiç düşünmedim bile :) Geçmiş olsun bu arada

Adı
Raşo
Kan Grubu
O Rh Pozitif
2014 kasım başı iyide sarıkanat var gündüz kumdan çalışıyoruz ama güneşli hava bizim burda bilen bilir gündoğusu rüzgarı yani poyrazın kardeşi esti esti zehir gibi sıkı giyimliyim ama sırt hep bi üşüyo farkındayım ama iri sarıkanat var bırakamıyom neyse hem rüzgarı yedik hem tuttuk bir haftayı bulmadı bende bi üşüme bi nöbet ateş 39 derece doğru doktor netice alt bronşlar ciğer üstü enfeksiyon ye antibiyotiği allahıma şükür bünye sağlam tam on beş gün az kaldı kıkırdıyoduk onun için bu sene kusura bakmayın döt korkusundan havalar soğuyunca balığa bile gitmedim arkadaşlar dikkat edin bu soğuklarda balık için sağlığınızdan olmayın rastgelsin

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Bu işin bir de hastalık kısmı var değil mi ? Balık kafası herşeyi unutturuyor adama çünkü.Ben o kısmı hiç düşünmedim bile :) Geçmiş olsun bu arada
Teşekkürler Vallahi bu ara üşütmeden çok salgın da var aslında. dikkat etmek lazım.

plastikman

Daimi Üye
Adı
Olcay Tunçeli
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ozellikle 21-22 sinden sonra kardan ziyade o derecelerde olta atabilecek herkese simdiden kolay gelsin diyorum ben :)

Sablondaki isilar anlik ve gercek sogukluklar.Bunlara ek olarak subat cok fena gececek deniyor.Gozlemler ve etkiler o yondeymis.

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kardan birsey olmaz, usul usul erisin. Eğer yağmur yagarsa hizli eriyen kar suyu derinlere inecektir.
Sıkıntı yaratabilir.
İş artik derin ve ilişkenli meralarda.
Balik bulmak bir dert, tutmaya calişmak ayrı dert.
En sevdigim ise sabah denizden yükselen duman sis bulutuna olta atmak :)
Iki secenek var, ya sicak yataktan çikmamak yada sevdanin peşinden gitmek.

umituzun

Aktif Üye
Adı
Ümit Uzun
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kardan birsey olmaz, usul usul erisin. Eğer yağmur yagarsa hizli eriyen kar suyu derinlere inecektir.
Sıkıntı yaratabilir.
İş artik derin ve ilişkenli meralarda.
Balik bulmak bir dert, tutmaya calişmak ayrı dert.
En sevdigim ise sabah denizden yükselen duman sis bulutuna olta atmak :)
Iki secenek var, ya sicak yataktan çikmamak yada sevdanin peşinden gitmek.
Valla ben bu haftasonu şansımı deneyeceğim gibi duruyor :) hayırlısı bakalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...