Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Aynen hocam rasgele varmi bisi diyosun sanki adamlara kufur gibi geliyo ben anlayamadim bu olayi ya yillardir ben buna bi anlam veremedim bana en ufagindan en buyugune bu soruyu sordugundan muhabbet le anlatiyorum bile heralde yanlarinda tutmak istersiniz diye ole yapiyolar bide asla balik vermi yokmu varsa bile ne kursu grami soylerler nede baligin diptemi ortadami yakinmi uzakmi solemezler hocam allah onlara kamyon dolusu balik nasip etsin ::::))):::)))
Bizim milletimizde bir huy vardır. Balığın nerde olduğunu deneyerek değil, nerde kalabalık varsa orada durup olta atarak anlarlar. Yani balık alınan bölgede aşırı bir kalabalık oluşur. Halbuki 100 m. yanda da balık vardır. Ayrıca balık var derseniz direk olarak çantayı ve kovaları yandaki boş banka değil sizin banka koyarlar. Bu davranış yıllardır tarafımızdan test edilmiş onaylanmıştır. O yüzden "rastgele" sözüne sağol dense de "balık var mı" lafına "var" diye cevap vermezler pek.
Balığın var olup olmadığını kenardan sessizce izleyerek anlamak daha uygun olur.

Adı
gökhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bizim milletimizde bir huy vardır. Balığın nerde olduğunu deneyerek değil, nerde kalabalık varsa orada durup olta atarak anlarlar. Yani balık alınan bölgede aşırı bir kalabalık oluşur. Halbuki 100 m. yanda da balık vardır. Ayrıca balık var derseniz direk olarak çantayı ve kovaları yandaki boş banka değil sizin banka koyarlar. Bu davranış yıllardır tarafımızdan test edilmiş onaylanmıştır. O yüzden "rastgele" sözüne sağol dense de "balık var mı" lafına "var" diye cevap vermezler pek.
Balığın var olup olmadığını kenardan sessizce izleyerek anlamak daha uygun olur.
O konuda haklisin ewet guzel izah ettin hocam tabi o yondende o taraf hakli en guzeli kendin tekniginle acican oltani deniycen bulucan ::)) ayv.

plastikman

Daimi Üye
Adı
Olcay Tunçeli
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Balik yiyecegim zaman balik yok ise gider balikcidan alirim.Yani demem oki kalabaligin icinde veya oltayi alip balik varmi yokmu gibilerinden sorular benlik degil.Kalabaligin icinde cuvalla balikda gelse ben en fazla 2-3 kisinin oldugu yada yalniz kalacagim yerleri secerim.Benim icin balik olayi hobiden ziyade bir tur terapi,dinlenmek iste ne diyim olay bu benim icin :)

zubcak

Üye
Adı
zübeyir
Boğaz balıkçılığı nedense bizim ilgimizi çekmiyo ben şileliyim doğma büyüme burda olta balıkçılığı yapıyorum bi kaç boğaz denememiz oldu ama biz orda keyif alamadaık bir çok kalabalaık iki aşırı derin üç fazlasıyla akıntı var dört balık vuruşlarını ve titreşimleri hissetmiyosun sadece balık tutuyosun bizde zaten yeterince kalabalık bide biz bulaşmayalaım zaten bizim mevsiminde tuttuklarımız bize yetiyo deyip hiç boğaza teşrif etmiyoruz gelsek sörf olarak kral olta atarız ama nedense ilgimizi çekmiyo seyretmesi daha güzel kışın sizden aratan baharla beraber bize geliyo yaz boyu kalıyo sonbahar bitene kadar yine bizle varsın kışında siz tutun hadi rast gelsin arkadaşlar

hocam şilede tavsiye edeceğiniz bölge varmı acaba. hiç bilmiyorum ve orada avlanmak istiyorum haftasoınları..mera sormuyorum doğal olarak soylemekj istemeyebilirsiniz ama size sadece bölge sormak istiyorum.

Siyanur

Üye
Adı
Dilşat
Balik yiyecegim zaman balik yok ise gider balikcidan alirim.Yani demem oki kalabaligin icinde veya oltayi alip balik varmi yokmu gibilerinden sorular benlik degil.Kalabaligin icinde cuvalla balikda gelse ben en fazla 2-3 kisinin oldugu yada yalniz kalacagim yerleri secerim.Benim icin balik olayi hobiden ziyade bir tur terapi,dinlenmek iste ne diyim olay bu benim icin :)
açıkçası bende spor terapi zaman geçirmek için balık tutmaya gidiyorum aslında tutmak bahane yakarım mangalımı semaverimi çayımı içerim zaman geçirir kafa dinlerim 2 aydır iki günde bir balığa giderim daha bir balık tutmuşluğum yok ne demek istediğim ne amaçla gittiğim bundan anlaşılıyordur :) sözüm meclisten dışarı fakat gözlemlediğim kadarıyla balıkçılar genelde bencil oluyor rastgele var mı bişeye kızmaları ondan kaynaklanıyor aman kimse gelmesin tutmasın mesela kimse merada söylemez kendine ayırmıştır bulduğu yeri, takım söylemekten çekinir rapala mı yapıyor yemli mi yapıyor kaşık mı atıyor ne tür balık çıkıyor söylemez belkide ben hep böylelerine denk geldim, neyse benim açımdan çok problem değil benim istediğim hava durumu rüzgar var mı yağmur var mı bilgi alayım yeter üşümediğim her yerde boşta olsa olta sallarım takımsız boş kurşunu çok attım çektim hoşuma gidiyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...