Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tekrardan yazma gereği duydum kusura bakmayın...
Ceymar 40'lik olanı spin için , 55'lik olanı yemli yada çapari ile avlanmaya daha uygun .
Kurşun arkası rapala yüzdürecekseniz okuma ürünü almayın ryobi naxso ve ryobi ap power alın .

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar bir karar verin. Karaköy'de balık var mı yok mu? :)
balık yakalamak istiyorsan,
Gideceksin,oltanı atacaksın!
balık varmı-yokmu ?demeycen!:cool:
binbir ustalık çabalarıyla yakalarsan balığı akşama tavanda göreceksin kardeşim!!:)
Afiyet olsun:)

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
balık yakalamak istiyorsan,
Gideceksin,oltanı atacaksın!
balık varmı-yokmu ?demeycen!:cool:
binbir ustalık çabalarıyla yakalarsan balığı akşama tavanda göreceksin kardeşim!!:)
Afiyet olsun:)
Emekli olsam ya da vakit bulabilsem demeyecem de işte haftasonundan haftasonuna olunca mecbur.
Binbir ustalık mevzusuna gelince; elimizden geleni yapıyoruz mücadelede :harika:
Hepimize afiyet olsun;)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
balığın bırak günü gününü saati saatini tutmaz balık var dersin ertesi gün adam gider balık olmaz kullakların çınlar, hatta bazen balık var gel diyorsun adam gelene kadar balık kesiyor :)

Siyanur

Üye
Adı
Dilşat
saat 21:00 gibi arnavutköy yapayım diyorum yemli, önerisi olan arkadaşlar var mı ?

Ersen

Daimi Üye
Adı
ersen özkan
Bu sabah saat 07 -09 arası meradaydım hiç kimsecik yoktu . At cek ,at çek ,at çek ve dibe taktırdık kurtarayım derken şoktan koptu takım suda kaldı .sonuç kocaman bir sıfır . Gittiğimede pişman oldum. Kimsecikler de yoktu iki muhabbet edelim . Sonra doğru evin yolunu tuttum.

Ati26

Yeni Üye
Adı
Atilla
Kan Grubu
O Rh Negatif
Bilimsel olarak bakarsak balik yasamak icin belli bir sicaklik istiyor. Karalar cabuk isinip sogur denizler gec isinip gec sogur. Su an kara soguk oldugundan balik ekstra durum olmadikca derinde bu zamanda baligin goc yoluna olta atilirsa balik alinir. Birde baliklar suru halinde gectiklerinden suru gecisine denk gelinirse balik cok olur oda 1 2 saatte suru gecisini tamamlar 6 8 arasi balik olur 8 15 de olta atsan bos cekersin uzun lafin kisasi balik kadinlar gibidir bugune kadar tam anlayan olmadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...