Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Y

yasinmak

Misafir
Bugün kolum ağrıdı uzağa atmaktan. Rapala mavi sarı/yeşil silikon denedik olmadı.
Yanımda ki kaşık denedi su üstü denedi olmadı.

Beyaz tüylü hafif kalın iğneli çapariye nasıl kraçe atladı hayret.

Guppish

Üye
Adı
Özgür Çalık
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Valla kanlıca çubuklu arası fena deildi, alan baya aldı, ben 5 tane alabildim öğlene kadar

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Dün sahilden beykoza kayınvalideye giderken sahili kolaçan ettim. kuleli boştu ama kanlıca çubuklu arası bayağı kalabalıktı. balık alan var mı göremedim öğlen saatiydi. ama kovalarda geçerken gözlemlediğim biraz hareketlilik vardı sanırım sabahtan bir şeyler olmuş.

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
Cumartesi günü 13:00 dan 17:00 arası, Pazar günü de 9:30 dan 15:00 arası boğazda rapala ile mücadele verdik. Lodos Cumartesi günü şefkatliydi ama Pazar günü kime kızgındı anlayamadık. Zaman zaman sahilde ayakta durmak bile mümkün olmadı. 185 ve 200 gram arkası bluefish marka rapalalar ile denizi dövdük. Kollarım hala ağrıyor. Birinci gün 15 ikinci gün 25 adetle avı sonlandırarak evin yolunu tuttuk. Balık oldukça açıkta ve derinde idi. Bazı anlar ikinci diplemede hatta üçüncü diplemede de aldık. Ancak geneli kurşun dibi boyladıktan sonraki ilk birkaç turda bindi. Sabah saatlerinde limon sarısı ve beyaz ağırlıklı renkler, güneşin suyu aydınlattığı havada yeşil tonları güzel iş yaptı.Herkese rastgele.

Kamış: Okuma Revenger 450cm
Makara: Okuma Avenger 65B
Rapala : Bluefish çeşitli renklerde.

20160213_172208.jpg
20160214_121634.jpg
20160214_154723.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...