Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
İstanbul da gerçekten trofe levrek merası var , havasını suyunu ve mevsimi ni iyi bilmek lazım .

Tabi şu da var balık çıktığını duyan kayık ve tekneler hemen cecik ağ atıyorlar .

En tehlikeliside kıyı şeridine paralel halat çekenler var sırf rapalalarınızı çalmak için .

Skunet

Aktif Üye
Adı
Metin
Bakın anlatmak istedigimi kendinizce yorumlayabilirsiniz öylede olmuştur. Ben şunu anlatmak istedim;
1) Bir yandan at çek yaparken hangi elinizle fener tutabileceksiniz bu mümkün değil.
2) Gaz lambası o meraya özgü ve dikkat çekmemek için ordaki bir yere asılıp loş ışıkta av yapılıyor.
3) Şehir efsanesi gibi gelir başta sonra bir hayaldir gider ışık görülünce birde levrek haberi gelirse ordan istanbulda bazı şeylerin bitmediğini anlarsın.
4) Uzatmak istemiyorum beyler bilgi amaçlı yazdım belki eskilerinde kulakları çınlar...

Son düzenleme:

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Biz Çok gaza geldik geçen ramazan ama meraya vardığımız da balığı alan almış ağını atan atmıştı .

Soğudum levrek işin den , iyki es kaza oltamıza takılmadı diye seviniyorum .

Semtimizde bu balığın hastası bir abimiz var .hafta içi bile saroz yapıyor :) gerisini siz düşünün . Hee balık almıyormu alıyor ama yaptığın yola uykusuz luğa bi de sevdiklerin den uzak kalmaya değmez bana göre . Resmen levrek peşin de bir hayat tükettiyor adam .bazen dükkana gelip tuttuğu levreklerin resimlerini gösteriyor zehri almamak için gözlerimi kapatır oldum :)

Ati26

Yeni Üye
Adı
Atilla
Kan Grubu
O Rh Negatif
Bu şeye benzemiş. Baltalimanı Oba Cafenin sahilinde sahibi keyfi olarak balık tutmayı yasakladı diye beyaz masaya yazmıştım. Cevap: Evet, yasaklamış sahibi diye cevap vermişlerdi bana :D
Oranın sahili cafeye ait değil. Nasıl keyfi olarak yasaklar! Ama burası Türkiye. Normaldir.
Turkiyede gumruklu alan olarak belirlenmis alanlar haric tum sahiller kamuya aciktir. Eger cafe sahibiyle sorun yasarsaniz ilgili yere bakan adli kolluga (jandarma,polis) sikayetci olabilirsiniz

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
büyükşehir belediyeden tırıvırı şikayetimle ilgili geri dönüş yapıldı bu gün...: köprüde balık tutmak yasak olmadığı için şikayetinizle ilgili işlem yapamıyoruz... hanımefendi balık tutmanın yasak olmadığını bende biliyorum, tırıvırı ile tutuluyor şikayetim bu yönde ki bu konuda size açıklamada yapmıştım... eee ben o zaman bi daha not alıp ileteyim şikayetinizi... size geri dönüş yapacağız...
sana geri dönmüşler en azından bana dönmediler bile mail gitmedi herhalde :( ama sosyal medya üzerinden bu işleri kovalayan bir abime konuyu söyledim ilgileneceğiz dedi.

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Bu tip cafe vs gibi yerleri halka açık alanları, kendi ticari kaygıları için halka ait yerleri gasp edenleri ibb ye filan şikayet etmeniz işe yaramaz en güzeli kamu oyu oluşturarak protesto etmektir. Lakin o da iki gün sürer... sonra gelsin gene rant.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Turkiyede gumruklu alan olarak belirlenmis alanlar haric tum sahiller kamuya aciktir. Eger cafe sahibiyle sorun yasarsaniz ilgili yere bakan adli kolluga (jandarma,polis) sikayetci olabilirsiniz
Oranın sahibi bildiğim kadarıyla rizeli ve arkası sağlam. o yüzden pek umudum yok.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...