_Rastgele_
Daimi Üye
- Adı
- SERDAR
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Gaz lanbası demişken 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Serdar abi güzel özetlemişsin öyle gaza getirir işte istanbul levrekleru adamı.
Turkiyede gumruklu alan olarak belirlenmis alanlar haric tum sahiller kamuya aciktir. Eger cafe sahibiyle sorun yasarsaniz ilgili yere bakan adli kolluga (jandarma,polis) sikayetci olabilirsinizBu şeye benzemiş. Baltalimanı Oba Cafenin sahilinde sahibi keyfi olarak balık tutmayı yasakladı diye beyaz masaya yazmıştım. Cevap: Evet, yasaklamış sahibi diye cevap vermişlerdi bana
Oranın sahili cafeye ait değil. Nasıl keyfi olarak yasaklar! Ama burası Türkiye. Normaldir.
sana geri dönmüşler en azından bana dönmediler bile mail gitmedi herhaldebüyükşehir belediyeden tırıvırı şikayetimle ilgili geri dönüş yapıldı bu gün...: köprüde balık tutmak yasak olmadığı için şikayetinizle ilgili işlem yapamıyoruz... hanımefendi balık tutmanın yasak olmadığını bende biliyorum, tırıvırı ile tutuluyor şikayetim bu yönde ki bu konuda size açıklamada yapmıştım... eee ben o zaman bi daha not alıp ileteyim şikayetinizi... size geri dönüş yapacağız...
Oranın sahibi bildiğim kadarıyla rizeli ve arkası sağlam. o yüzden pek umudum yok.Turkiyede gumruklu alan olarak belirlenmis alanlar haric tum sahiller kamuya aciktir. Eger cafe sahibiyle sorun yasarsaniz ilgili yere bakan adli kolluga (jandarma,polis) sikayetci olabilirsiniz