Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yawruaslan

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
ondan sonra istanbulda levrek olur mu diyoruz. adamın mantığına bak ya... töbe töbe . kurutmuştur orayı şimdi bu adam. yazık günah. korkutsaydın bari şurada zabıta var ceza yazıyorlar felan deseydin :D abi böyle insanlarla uğraşmak zor. bir de şöyle bir cevap veriyorlar bazıları ben yakalamasam başkası yakalayıp kovasına atacak :D
bunları direk denize atıcaksın abi kış günü korkutmakla çözülmez iş vicdansızlar

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
bunları direk denize atıcaksın abi kış günü korkutmakla çözülmez iş vicdansızlar
Benim bir arkadaşımın lafı var bir keresinde millet kreçe katliyamı yapıyor dedi oğlum koşarak hepsini denize itelim sonra kaçalım :D yok abi ne yaparsan yap akıllanmıyorlar.

Ati26

Yeni Üye
Adı
Atilla
Kan Grubu
O Rh Negatif
rast gele kardeşim!
bende aynen öyle bugün için düşün'düm içim'den,Sağlık olsun diye
eşim dün akşamdan çiğbörek yapmıştı(tatar böreği)
çiğ börek - Google'da Ara
birkaç parça motoru'mun çantası'na aldım,,yanımda bulunan arkadaşlara teklif ettim,,bilmedik'lerinden çiğbörek tadını,tadına bakma'dılar
boğaz'da gömdüm mideye balık niyeti'ne hepsini:)
Biz tatar olarak ciborek yemeyeni er den saymayiz :)

kerem03

Aktif Üye
Adı
KEREM ÇETİNKAYA
Kan Grubu
A Rh Negatif
dün kanlıcadaydım 7.30 ve 10.00 arası 15 kişi falan vardı sonuç herkezde sıfır bir önceki gün çok iyi balık almışlar.170 gr kurşun kullandım yalnız akıyorr. salina 3 parça kamış almştım onu test ettim ilk ve son test oldu malesef güzel kamış 3 atış falan yaptım 4. atışta biraz abanayım dedim misina patladı onunla birlikte kamışın uç parçasıda suya gitti diğer kamışı çıkarıp atım kurtarayım dedim ama suya battı sanırım gözden kayboldu :( büyük bir üzüntü kapladı beni. kamış ilk geldiği zaman kamışın uç parçası gevşek girdiği ve bu beni düşündürmüştü ortadaki parça öyle girmiyordu çünkü testin verdigi heyecanla onu unuttum ama yerinede oturtmuştum kamışı yerine yine hüsran.
merhabalar, sürekli takip ediyorum bu konuyu, eğlenceli oluyor bu taraftan bakınca:) senin bu yazını gördüm , kendi kendime nasıl bi şanstır dedim ya , hem misina patlayacak hem kamış çıkacak.daha önce bikaç defa kamış çıkmış, misinayla geri almıştım.dün akşam aklıma gelen başıma geldi:( üstüste aksilikler içinde söylene söylene barınak içindeki iskeleden atıyordum , takipler başlayınca heyecanlanıp birden abandım , sahte üzerinde durduğum iskeleye takılmış, misina patladı kamış fırladı gitti.gece vakti nereye düştüğünü de göremedim aradım taradım yok. görebilsem dalıp alacam.üstelik balıklar meydana çıkmışken, nasıl canım sıkıldı ya, seni çok iyi anladım yani :) akşam akşam , daha ne aksilik çıkabilir ki derken bu başıma geldi.hemen arabaya bindim Allahım kazasız belasız eve varayım diye dua ede ede girdim eve :)gecenin sonunda tek parça olarak evde olduğum için yine şükrettim:)kamış okuma rtx 270 , buradan yazılanlara göre hemen cengiz balıkçılığı arayacktım ki , burda ki balıkçıma bi sorayım dedim.elinde varmış aynısından hemen verdi sağolsun 100 tl ye. Allah başka dert vermesin , cümleten kazasız belasız avlar dilerim.

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Biz tatar olarak ciborek yemeyeni er den saymayiz :)
ben Anne tarafın'dan TATARIM ,,VE GURUR DUYUYORUM !
eşim ÇERKEZ,,bundan da gurur duyuyorum
AT-KATIR bulamı'yoruz bu zamanda binmeye,,yassak istanbulda!

ama ben ve eşim bir şekilde metal katıra binip gidiyoruz heryere!;)

avsen

Daimi Üye
Adı
tunay özkan
Kan Grubu
O Rh Negatif
merhabalar, sürekli takip ediyorum bu konuyu, eğlenceli oluyor bu taraftan bakınca:) senin bu yazını gördüm , kendi kendime nasıl bi şanstır dedim ya , hem misina patlayacak hem kamış çıkacak.daha önce bikaç defa kamış çıkmış, misinayla geri almıştım.dün akşam aklıma gelen başıma geldi:( üstüste aksilikler içinde söylene söylene barınak içindeki iskeleden atıyordum , takipler başlayınca heyecanlanıp birden abandım , sahte üzerinde durduğum iskeleye takılmış, misina patladı kamış fırladı gitti.gece vakti nereye düştüğünü de göremedim aradım taradım yok. görebilsem dalıp alacam.üstelik balıklar meydana çıkmışken, nasıl canım sıkıldı ya, seni çok iyi anladım yani :) akşam akşam , daha ne aksilik çıkabilir ki derken bu başıma geldi.hemen arabaya bindim Allahım kazasız belasız eve varayım diye dua ede ede girdim eve :)gecenin sonunda tek parça olarak evde olduğum için yine şükrettim:)kamış okuma rtx 270 , buradan yazılanlara göre hemen cengiz balıkçılığı arayacktım ki , burda ki balıkçıma bi sorayım dedim.elinde varmış aynısından hemen verdi sağolsun 100 tl ye. Allah başka dert vermesin , cümleten kazasız belasız avlar dilerim.
Geçmiş olsun eve sağ sağlık gittiğiniz için sevindim bu gün bende parçayı almaya gittim 65 lira verdim şimdi dönüyorum üsküdar boş olta atan yok denilcek kadar az 4 kişi falan vardı o da kapalı iskelede camii onu boş kimse yok ufak bir bilgi arkadaşlara ben kamışın ucunu gördüm ama diğer kamışı çıkarana kadar ve orda olanlar hiç umursamadı insan ne bilim oltayı saklayacak karaya çıkarmış bir iki arar ama yok orta bi kaç kişi taktı ben yardım ettim ama millet kendini düşünür olmuş

yawruaslan

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Geçmiş olsun eve sağ sağlık gittiğiniz için sevindim bu gün bende parçayı almaya gittim 65 lira verdim şimdi dönüyorum üsküdar boş olta atan yok denilcek kadar az 4 kişi falan vardı o da kapalı iskelede camii onu boş kimse yok ufak bir bilgi arkadaşlara ben kamışın ucunu gördüm ama diğer kamışı çıkarana kadar ve orda olanlar hiç umursamadı insan ne bilim oltayı saklayacak karaya çıkarmış bir iki arar ama yok orta bi kaç kişi taktı ben yardım ettim ama millet kendini düşünür olmuş
cengizdenmi aldınız ? ellerinde var ise bende kullanmadan değiştireyim biraz gevşek sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...