merhabalar, sürekli takip ediyorum bu konuyu, eğlenceli oluyor bu taraftan bakınca

senin bu yazını gördüm , kendi kendime nasıl bi şanstır dedim ya , hem misina patlayacak hem kamış çıkacak.daha önce bikaç defa kamış çıkmış, misinayla geri almıştım.dün akşam aklıma gelen başıma geldi

üstüste aksilikler içinde söylene söylene barınak içindeki iskeleden atıyordum , takipler başlayınca heyecanlanıp birden abandım , sahte üzerinde durduğum iskeleye takılmış, misina patladı kamış fırladı gitti.gece vakti nereye düştüğünü de göremedim aradım taradım yok. görebilsem dalıp alacam.üstelik balıklar meydana çıkmışken, nasıl canım sıkıldı ya, seni çok iyi anladım yani

akşam akşam , daha ne aksilik çıkabilir ki derken bu başıma geldi.hemen arabaya bindim Allahım kazasız belasız eve varayım diye dua ede ede girdim eve

gecenin sonunda tek parça olarak evde olduğum için yine şükrettim

kamış okuma rtx 270 , buradan yazılanlara göre hemen cengiz balıkçılığı arayacktım ki , burda ki balıkçıma bi sorayım dedim.elinde varmış aynısından hemen verdi sağolsun 100 tl ye. Allah başka dert vermesin , cümleten kazasız belasız avlar dilerim.