Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Dayılar, amcalar hepsi. Boğazın tüm tayfası....(üsküdar-karaköy-kandilli-emirgan-kalender vs. )
geçenlerde geldi başıma abi sanki hiç balık tutmadık su sola akıyor kursunu attım geldi 10 mt solumdan attı dedim tamam bu benim üstüme biner neyse çektik doğal olarak karışmış yaşça büyük bir abi müdavimi oranın topluca 10 kişi filan takılıyorlar heralde neyse bana diyorki birde serzenişte bulunuyor benden 10 dk sonra attın nasıl takmayı başarıyorsun '' bak dayı sen geldin benim soluma geçtin kurşunum sudayken geldin üstüme attın sonrada böyle diyorsun diyorum ısrarla hayır sen benden sonra attın diyor ulan ben senden sonra atsam nasıl dolandırıcam içimden Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm diyerek oltamı kapattım yoluma baktım zaten balık yemiyorum amacım stres atmak vakit geçirmek sonra başına bela oluyor böyleleri bunlar yüzünden balıktanda soğuyor insan

Benim her seferinde söylediğim tam da bu, ama tepki olarak insanlar aman paylaşmayın balık biter zaten diye tepki veriyorlar ve bu tepkiyi verenler ilk kalabalık yerde olta atıp bütün gün oltaları karıştığı vakit anlıyor.
Yer söylediğiniz zaman herkesi oraya göndermiş oluyorsunuz, sizin yaptığınız gibi 100m ilerde atayım ne olacak ki de kimse demiyor malesef.
kalabalığa girip stres çekeceğime gider ileride atarım az balık tutarım o da yeter. maksat zaten stres atmak. 🙂

bundan yaklaşık 10 sene önce felan başıma gelen bir olay, askerden yeni geldim balığa gideyim dedim, kuleliye gittim balık yok, çubukluya geçtim herkes yemli atmış bende yem yok, çapari atayım dedim istavrite amcalar tabi kızdılar git dediler ileride at burda bize dolanırsın zaten istavrit yok felan filan neyse çinekopta yok kimsede gittim ileri bir attım olta ful istavrit, 2 attım 3 attım derken bir baktım amcalar takımları değiştiriyor çapariye dönüyorlar 😀 sonra yanıma geldiler. tabi doğal olarak oltalar karışmaya başlayınca ben evin yolunu tuttum 3 - 4 kg kadar balıkla. belki ben çapari atmasam bütün gün yemli bekleyeceklerdi.

bundan yaklaşık 10 sene önce felan başıma gelen bir olay, askerden yeni geldim balığa gideyim dedim, kuleliye gittim balık yok, çubukluya geçtim herkes yemli atmış bende yem yok, çapari atayım dedim istavrite amcalar tabi kızdılar git dediler ileride at burda bize dolanırsın zaten istavrit yok felan filan neyse çinekopta yok kimsede gittim ileri bir attım olta ful istavrit, 2 attım 3 attım derken bir baktım amcalar takımları değiştiriyor çapariye dönüyorlar 😀 sonra yanıma geldiler. tabi doğal olarak oltalar karışmaya başlayınca ben evin yolunu tuttum 3 - 4 kg kadar balıkla. belki ben çapari atmasam bütün gün yemli bekleyeceklerdi.
acemi olup laf dinliyenlere kimse bişey dememeli ama acemi olup ben biliyorum havası atanları denize atasım geliyor adam gelmiş millet 200 gram kursun atıyor sen 130 atıyorsun söylüyorlar bak kursunun hafif agır kursun tak burda herkesi dolandırırsın yok benim kursunum iyi deyip devam ediyorlar 😀

4e5136f73f0a79580e9b8ce209464985.jpg

Kıyıya uzaklığı 30 metre yoktur bu 10. tekne sanırım.Tüm koyu fırdönüyolar.Bizde kıyıdan spin ile balık arıyoruz.
Hevesde kalmıyor böyle böyle.
e968c9d80569d91b96b3f7debfcdfff7.jpg

ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence herkes istediği yerden atabilir. İster merayı kendi bulmuş olsun, ister cep telefonundan okusun, isterse arabasıyla geçerken görsün.
Atan ustada olabilir, hayatında ilk defa atış yapanda. Özel mülk harici suyun kenarı balık tutmak için herkese açıktır. Kimse dehşet balıkçı olmak zorunda da değil bence.
Ben iyi balık tutarım kendi kendime iddialıyımdır. İnanın bana balığada balık tutmak için giderim. Limitler dahilindeyse yakala bırak yapmadım yapmam. Buna etçilik falan denirse kabul etmem.
Motorcularada kızamam niye balık tutyorsun diye. Yasalara uygunsa isterse 24 saat balık tutar. Adamın ekmeği , çoluk çocuğunun rızkı bu. Düzenleme gerekiyorsa bunu kanun koyucu yapar.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back