Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
2 gün rapor aldık bogazlar şişmiş ama bu arkadas durmaz. Balık peşine koşmaya devam. Vaniköy taraflarında durum nedir bilen var mı birazdan yola çıkacağım ufaktan boğaz havası alalim

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir-kaç mesaj önce'si yaz'dığım durum'la,

bu sabah gene aynı saat'te uyan, Aile'vi görev'ini yerine getir!

bu sefer değişik tad-lezzet için çeşit'li renk'lerde karma yaptığım ortalık'lara atılan atıl topladığım çapari'lerden ve yeni'den düzenlediğim 10'lu uzun köstek çapari'yi salla rıhtım'da?

Kısmet'ime takılan sarı kuyruk'lular !

"Gene aynı durum"
Eşim va bana yetecek kadar'ınla!

J2L3Oo.jpg

herkeze rastgele.

bir-kaç mesaj önce'si yaz'dığım durum'la,

bu sabah gene aynı saat'te uyan, Aile'vi görev'ini yerine getir!

bu sefer değişik tad-lezzet için çeşit'li renk'lerde karma yaptığım ortalık'lara atılan atıl topladığım çapari'lerden ve yeni'den düzenlediğim 10'lu uzun köstek çapari'yi salla rıhtım'da?

Kısmet'ime takılan sarı kuyruk'lular !

"Gene aynı durum"
Eşim va bana yetecek kadar'ınla!

J2L3Oo.jpg

herkeze rastgele.
Maşallah ercüment abi araya birazda izmarit yakalarsan yarın ortaya karışık olur avlarınız daim olsun

2 gün rapor aldık bogazlar şişmiş ama bu arkadas durmaz. Balık peşine koşmaya devam. Vaniköy taraflarında durum nedir bilen var mı birazdan yola çıkacağım ufaktan boğaz havası alalim

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tarabyadan tanıdığınız varsa sorun iyiyse oraya gidin. Tarabya güzel balık yapıyor diye okudum doğruluğunu bilmiyorum

Hafta sonu 3 kişi spin raporu;
- Cumartesi akşam kişi başı 1 parça sarıkanat.
- Pazar sabah suyu 1 kaba lüfer 4 sarıkanat. ( Gece aksiyondan dolayı fotoğraf çekemedik )
- Pazar akşam fırtına başlamadan ve fırtına aralarında 3 kişi toplam 18 dişli.

Özellikle avrupa yakası sabah ezan okunur okunmaz, sağlam dişli geliyor bilginize.

Kullanılan ekipman;
Kamış : Shimano yasei seabass 2.70 10-50
Kamış : Okuma geforce 2.40 10-30
Makine : shimano nexave 2500 fd

Günün kahramanı porte fish limon oldu. Ucuz malı yadırgamamak gerektiğini bir kez daha gösterdi.

Dosyalar

• 0000.jpg
    0000.jpg
    63.8 KB · Okunma: 886
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back