Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kbly

Üye
Adı
kubilay a
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kraca yemek yada degisik sebeplerden dolayi az bir miktar eve götürmek bence çok doğal. Ama insan bunun aslında alınmaması gerektiğini bilincinde olmalı bi rahatsız lik duymali.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tgy

Aktif Üye
Adı
Tugay
Güzel benzetme.. Aslında tam karşılığı şu olmalı : kraça ( yavru balık ) yemek; olmamış eriği yemek için, erik ağacını kesmeye benzer..

momataros

Üye
Adı
Murat Karakoç
Abiler bende aşağıdaki özelliklerde aletler var ama çok ileri atamıyorum nedense, kamış uzunluğu mu yoksa makinede mi bir problem var sizce?

Okuma Boxter BXF-60 1bb Line Bulk Makine, Kamış ise Effe Carbon Composite.

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu aralar yeni bir surf kamış almaya karar verdim , düşündüğüm kamış ( gamakatsu Kyougi 33 - 405 ) bu kamışı formda kullanan varmı acaba ?

sessizdenizci

Daimi Üye
Cumartesi günü sahurdan sonra kısa bir uyku ve ardından boğazın yolunu tuttum. Normalde kalabalık olan bir mera çok ıssız ve benden başka 2-3 kişi vardı. ilk olta atışları günün iyi olacağı yönündeydi. 4-5-6'li geldi. Ama daha 4-5 atıştan sonra balık adeta kayboldu. ara ara yaptı. Küçükler iade edildi. bir tavalık istavrit-sardalya karışık evin yolunu tuttum.

momataros

Üye
Adı
Murat Karakoç
Bugün oltamı tamir etmek için Galata köprüsü ve civarına gittim. Valla alanlarda vardı almayanlarda ama adam 30 balık tutmuşsa bunun 20 tanesi kraçeydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...