Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Ben bu bilgiyi bulamadim 1eylul gozukuyor siz nerde ulastiniz

m2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen aylarda Ticari avcılık ile uğraşan kişiler ve tarım bakanlığının bu seneki tebliğler ile alakalı sessiz sedasız bir toplantısı oldu . O dönemde @Önder Kanığ abimde paylaşmıştı . Toplantı sonuçlarını hiç bir yerden duyamadım . 15 ağustos olayını rumeli fenerinde teknesi bulunan bir kaptan söyledi . Bende netten arattığımda bununla iligli bir bilgiye ulaşamadım ama kendinden çok emindi...

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dua edin 5 gün içinde palamut boğaza girsin :) Bu sene sessiz sedasız av yasağı bitiş tarihini 15 ağustosa çektiler :( 5 gün sonra gırgırlar avlanmaya başlayacaklar....
Ben bu bilgiyi bulamadim 1eylul gozukuyor siz nerde ulastiniz

m2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen aylarda Ticari avcılık ile uğraşan kişiler ve tarım bakanlığının bu seneki tebliğler ile alakalı sessiz sedasız bir toplantısı oldu . O dönemde @Önder Kanığ abimde paylaşmıştı . Toplantı sonuçlarını hiç bir yerden duyamadım . 15 ağustos olayını rumeli fenerinde teknesi bulunan bir kaptan söyledi . Bende netten arattığımda bununla iligli bir bilgiye ulaşamadım ama kendinden çok emindi...
Arkadaşlar;
Yeni,tebliğ yayımlanmadı,tebliğ yayımlanmadan hiç kimse kendi kafasına göre bir şey yapamaz.;)
İnsanlar öyle yalanlar uyduruyorlar ki sonra kendi söyledikleri yalanları başkalarından duyup kendileri de inanıyor :D
Yeni tebliğ yayımlana kadar 1 EYLÜL :)

Son düzenleme:

mafrox

Aktif Üye
Adı
metin ayranci
bugün sabahtan öğlene kadar hava durgun, palamut için vakti olanlarin kandilli cubuklu arasi olta atmasını öneririm

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yawruaslan

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
palamut kıyıdan geçiyor diye gördüm bir yerde ama durum nedir bilemiyorum

Adı
Raşo
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu sabah tekneler alamadı şileden yoktu ama saati saatine uyan bi balık değil bi anda gözüküyolar takip eden kazanır

bkirgic

Daimi Üye
Adı
Barış
Kan Grubu
O Rh Pozitif
gece av verir mi arkadaşlar palamut?

Ersin1903

Daimi Üye
gece av verir mi arkadaşlar palamut?
2 sene önce başka bir forumda bir adam gece kıyıdan spin takım ve mini jigle yaptığı palamut avını raporlamıştı ki insanların ağzı açık kaldı... Adam sürü geçisine denk gelmiş ve biraz avı abartmış, forumdakiler baya tepki göstermişti kişi başı av limiti aşıldığı için :D O akına denk gelmesi tamamen şans adam halbuki spinle lüfer avı denemek için gitmiş, palamut akınına rastgelmiş :)

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Bir ara bizim balıkçı tayfasına Beykoza gitmişti gece çok büyük bir palamut sürüsü görmüşler oltayla atılacak mesafe değilmiş en azından bizim değil:) sabah beni aradılar kandillideydim sana doğru çok büyük palamut sürüsü geldiğini söyledi ama Ogün kılcık bile çıkmamıştı:D palamut değişik bir balık

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
bide palamutun kiyıya yakın geçmesi çok doğru gerek tarabyada 3-4 metre mesafeden çapariye full gelmesi gerekki kandillide oltayı atıp kıyıya 5 metre kalıp yavaşladığımız zaman çok bindiği oldu hatta yanımdaki abi palamutun rapalaya atlayışını bile görmüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...