Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Evet kısmetliydik ve çok çalıştık...
Nefes aldırmadığınızdan şüphem yok zaten ;)
Çok çalışmayan zaten palamut tutamadım demesin hiç, torpido gibi geçip gidiyor namussuz.
1-2 saat olta atanların hiçbir şey yoktu, ben de ordaydım ben niye görmedim diye yorum yapmaları yanlış bir durum zaten.
Bütün gün olta atıp sadece yarım saat içinde 3 atışta palamut tuttuğumu bilirim. Ordan geçerlerken oltan da suda olacak, yoksa malesef tutamazsın.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Çubuklu dan kartal a kadar gidebilirim.
çubukluda bu sene güzel boylarda iskorpitler aldım. iskeleye yakın yerler iskorpit yapıyor ama en son gittiğimde boylar ufalmıştı yaklaşık bir ay oldu. kandilli iskelesi tam bir iskorpit merasıdır. iskelenin sol tarafını deneyebilirsiniz. kulelide de ayrıca güzel iskorpit mevcud fakat şu sıralar yemli çinekop için gidenler çok orada yer bulamayabilirsiniz. Üsküdar kuşkonmaz camii önü ve motor iskelelerinin araları da iskorpit yapar.
bostancı kartal arası kayalık hemen hemen her yerde iskorpit mevcud. nokta olarak bilemiyorum.
siz hangi sistem ile avlanacaksınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...