Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delikurt1907

Aktif Üye
Adı
demir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
anadolu yakasında beylerbeyi cami wc ve yemek ve ulaşım ihtiyacı rahat olur bide kandilli var wc restorant otobüs durağı var ama taksi ve wc sıkıntı malzeme satan birisi açıyor wc yi bazen olmuyor bide üsküdar var en mantıklı beylerbeyi gibi geliyor ama balık zamanı heryer kalabalık olur yapacak bişey yok çubukludan sonrası meraları pek bilmiyorum bilen varsa yardımcı olurlar
çok teşekkür ederim.. avrupa yakasında av yapıyorduk yer değiştirmek istedim.. insallah uygun bi yer buluruz

Ersantd

Üye
Adı
Erşan D.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bence makine büyük, imkanınız varsa 3000 ve ya 4000 lik makinalara bakın derim. spinde genelde ip misina kullanımı hem atış mesafesini arttırır hem de karışma olayı pek olmaz. kamış olarak okuma V system kamış bakabilirsiniz. bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama, kamış boyu 240 - 270 arası olsun derim. atar aralığı ise İstanbul için 10 - 40 arası ideal.

Bilgiler için teşekkür ederim. V System araştırdığım bir üründü, tavsiye olarak gelmesi beni ayrıca mutlu etti. Demek ki doğru yoldayım :) Makine almayı düşünüyorum ama şuanda istediğim makinalar stoklarda yok maalesef. Ceymar 40 ya da Avenger 40 alabilirim fakat ikiside 1 ay sonra gelir diyorlar.

ip misinayı da makina aldığımda onun üzerine sardıracağım. O yüzden ilk etapta bu makina ile geçirmeyi düşündüm. İp misina için tavsiyeniz var mı ? o konu hepsinden karışık :)

medmarine2

Aktif Üye
Adı
Soner Coşar
Kan Grubu
A Rh Negatif
günaydın güzel insanlar.. babam vefat ettiğinden beri balık avlarıma engelli kardeşimle gidiyorum bu sebepten de gittiğim yerin balıktan ziyade ulaşım resturant vs gibi özellikler yönünden zengin olmasıyla ilgileniyorum..anadolu yakasında kalabalık olmayan sahil kesimi geniş, yakınında taksi durağı wc bulunan bir yer arıyorum neresini önerirsiniz..MERA SORMUYORUM YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN.boğazın her yeri mera bana göre..
Boğaz konusunda olmasada, marmara kıyılarında dragos size uygun gibi. İbb tesislerinin hemen önünde olta atabilirsiniz.

Ogiveogi

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bilgiler için teşekkür ederim. V System araştırdığım bir üründü, tavsiye olarak gelmesi beni ayrıca mutlu etti. Demek ki doğru yoldayım :) Makine almayı düşünüyorum ama şuanda istediğim makinalar stoklarda yok maalesef. Ceymar 40 ya da Avenger 40 alabilirim fakat ikiside 1 ay sonra gelir diyorlar.

ip misinayı da makina aldığımda onun üzerine sardıracağım. O yüzden ilk etapta bu makina ile geçirmeyi düşündüm. İp misina için tavsiyeniz var mı ? o konu hepsinden karışık :)
Bence v system yerine o fiyatlarda çok daha güzwl kamışlar var

Emilio

Yeni Üye
Adı
Emir B.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Cengelkoy den tutamazsiniz. Kuleli, kandilli ve cubukluya kadar kafe tarzi yer yok. Tuvalette yok. Bence de en uygunu Beylerbeyi.

matu

Daimi Üye
Adı
Buğra Batuhan yücesan
Kan Grubu
A Rh Negatif
vsystem gayet guzel bır kamıs mıs 2 gun once sıparıs verdım dun geldı bayıldım..elımde shımana catana dx serısıde var 2 adet ama vsystem guzelmıs ..fakat butcesı olana 100 tl fark fazladan vererek helıos a da bakabılırler..

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
günaydın güzel insanlar.. babam vefat ettiğinden beri balık avlarıma engelli kardeşimle gidiyorum bu sebepten de gittiğim yerin balıktan ziyade ulaşım resturant vs gibi özellikler yönünden zengin olmasıyla ilgileniyorum..anadolu yakasında kalabalık olmayan sahil kesimi geniş, yakınında taksi durağı wc bulunan bir yer arıyorum neresini önerirsiniz..MERA SORMUYORUM YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN.boğazın her yeri mera bana göre..
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun. Anadolu yakasında nerede oturuyorsunuz ona göre yakın yerlere bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...