Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Son 3-4 haftadir bebek akinti burnun dayim. Haftaiçi sakin ken gidiyorum. Bir kamiş su üstü bir kamiş dip atiyorum. Dip takimina hep fosforlu balik kafasi kullandim 7 avda 4 sarikanat 60 tan fazla iri mezgit geldi. Su üstü 25-30 parça çinekop. Bence işe yarar bi takim kullanmalisin.Abilerim kardeşlerim bu yeni takım sitilini deneyrn var mı şu balık kafalı fosforlu filan olan mantarlı sistem kadar etkili mi yoksa daha mı iyi deneyimlerini paylaşan olursa memnun olurum hem de denemeyen arkadaşlara da bilgi kaynağı olur en çok merak ettiğim filetoyu yine kuyruk tarafından mı bağlıyoruz yoksa mantarlıya bağladığımızla aynı mı
Rastgele...
Şahse üskudarda hiç avlanmadim üstad lar daha iyi bilir ama ben o saatte yemli takim atmayi seviyorumÜsküdarda 5 8 arası sahte ile av olurmu yarın gitmeyi dusunuyorum da ?
Net bir fikir oluşturur bu videoAbilerim kardeşlerim bu yeni takım sitilini deneyrn var mı şu balık kafalı fosforlu filan olan mantarlı sistem kadar etkili mi yoksa daha mı iyi deneyimlerini paylaşan olursa memnun olurum hem de denemeyen arkadaşlara da bilgi kaynağı olur en çok merak ettiğim filetoyu yine kuyruk tarafından mı bağlıyoruz yoksa mantarlıya bağladığımızla aynı mı
Rastgele...
Son 3-4 haftadir bebek akinti burnun dayim. Haftaiçi sakin ken gidiyorum. Bir kamiş su üstü bir kamiş dip atiyorum. Dip takimina hep fosforlu balik kafasi kullandim 7 avda 4 sarikanat 60 tan fazla iri mezgit geldi. Su üstü 25-30 parça çinekop. Bence işe yarar bi takim kullanmalisin.
Elimdekileri kesip. İçine mantar koyup japon ile tekrar yapıştıracağım. Süper canım sıkılıyordu uğraşacak iş çıktı.Net bir fikir oluşturur bu video
thor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tebrikler Halim,