Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bozzy

Üye
Adı
Altan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Üsküdarda 5 8 arası sahte ile av olurmu yarın gitmeyi dusunuyorum da ?

Helix

Yeni Üye
Adı
Yasin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abilerim kardeşlerim bu yeni takım sitilini deneyrn var mı şu balık kafalı fosforlu filan olan mantarlı sistem kadar etkili mi yoksa daha mı iyi deneyimlerini paylaşan olursa memnun olurum hem de denemeyen arkadaşlara da bilgi kaynağı olur en çok merak ettiğim filetoyu yine kuyruk tarafından mı bağlıyoruz yoksa mantarlıya bağladığımızla aynı mı

Rastgele...
Son 3-4 haftadir bebek akinti burnun dayim. Haftaiçi sakin ken gidiyorum. Bir kamiş su üstü bir kamiş dip atiyorum. Dip takimina hep fosforlu balik kafasi kullandim 7 avda 4 sarikanat 60 tan fazla iri mezgit geldi. Su üstü 25-30 parça çinekop. Bence işe yarar bi takim kullanmalisin.

hakandaspinar

Aktif Üye
Abilerim kardeşlerim bu yeni takım sitilini deneyrn var mı şu balık kafalı fosforlu filan olan mantarlı sistem kadar etkili mi yoksa daha mı iyi deneyimlerini paylaşan olursa memnun olurum hem de denemeyen arkadaşlara da bilgi kaynağı olur en çok merak ettiğim filetoyu yine kuyruk tarafından mı bağlıyoruz yoksa mantarlıya bağladığımızla aynı mı

Rastgele...
Net bir fikir oluşturur bu video
Son 3-4 haftadir bebek akinti burnun dayim. Haftaiçi sakin ken gidiyorum. Bir kamiş su üstü bir kamiş dip atiyorum. Dip takimina hep fosforlu balik kafasi kullandim 7 avda 4 sarikanat 60 tan fazla iri mezgit geldi. Su üstü 25-30 parça çinekop. Bence işe yarar bi takim kullanmalisin.

thor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İĞNE

Aktif Üye
Adı
ÖMER
Kan Grubu
B Rh Negatif
Uskudar seyrek yemli cinelop yapiyor an otobari ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...