Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lost_zombie

Daimi Üye
Adı
Nejat BİLECEN
Kan Grubu
A Rh Negatif
Abilerim kardeşlerim bu yeni takım sitilini deneyrn var mı şu balık kafalı fosforlu filan olan mantarlı sistem kadar etkili mi yoksa daha mı iyi deneyimlerini paylaşan olursa memnun olurum hem de denemeyen arkadaşlara da bilgi kaynağı olur en çok merak ettiğim filetoyu yine kuyruk tarafından mı bağlıyoruz yoksa mantarlıya bağladığımızla aynı mı

Rastgele...
yeni takım dediğiniz fosforlu mantarlı çinekop takımıysa, fosforun ürküttüğünü bile söyleyebilirim balığı, yemin taze olsun gerisi zaten balık, :) butür gereksiz masraflara gerek yok.

umutcertel

Aktif Üye
Adı
Umut C
Kan Grubu
O Rh Pozitif
yeni takım dediğiniz fosforlu mantarlı çinekop takımıysa, fosforun ürküttüğünü bile söyleyebilirim balığı, yemin taze olsun gerisi zaten balık, :) butür gereksiz masraflara gerek yok.
zaten yorumları okuyunca vazgeçtim teşekkürler bilgi için

umutcertel

Aktif Üye
Adı
Umut C
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben bi konuda yardım istiyorum; Lineaeffe Turnafresh 3.90 - Okuma Safina Noir 55 setim var aynı set arkadaşımda var. Problem şurda başlıyor benim olta balık olsun olmasın yosun olsun olmasın sararken ağır oluyor. Fakat arkadaşın aynı sette boşken rahat rahat çekiyor anca balık yada yosun olduğunda ağırlaşıyor sebebi nedir ?

lost_zombie

Daimi Üye
Adı
Nejat BİLECEN
Kan Grubu
A Rh Negatif
Arkadaşlar bilginiz olsun resimdeki vmc 9224 siyah 3 numara ve 4 numara iğneden sakın almayın daha 1 kez kullanımda iğne hem pas tutuyor hemde boyası dökülüyor .

3numarasını kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım VMC nin bu tür ürünü olduğunu sanmıyorum, bunundamı çakmasını yaptılar acaba.

Ersin1903

Daimi Üye
Ben bi konuda yardım istiyorum; Lineaeffe Turnafresh 3.90 - Okuma Safina Noir 55 setim var aynı set arkadaşımda var. Problem şurda başlıyor benim olta balık olsun olmasın yosun olsun olmasın sararken ağır oluyor. Fakat arkadaşın aynı sette boşken rahat rahat çekiyor anca balık yada yosun olduğunda ağırlaşıyor sebebi nedir ?
Aklıma gelen olabilecek sebepler:
*Sizin makinenin kullanımdan dolayı sarım teli rulmanında yağ azalmış veya bitmiş olabilir. Bu durumda o rulmanı en az 2-3 avda bir kauçuksuz gress yağ ile yağlamanızı tavsiye edebilirim. Hatta yağsız şekilde kullanıma devam ettiyseniz büyük ihtimalle ordaki rulman bozulmuş olabilir, bu durumda o rulmanı değiştirmen gerekir...
*Makinayı başka bir avda zorladıysanız iç aksamında sıyırma olabilir.
*Kullandığınız kamıştaki yüzüklerde bir hasar varsa ip/misinanın onlara sürtünmesi fazla olduğunda sarımda zorlanıyor olabilir.

Ama bence büyük ihtimalle Okuma makinalardaki kronik problem sarım teli rulmanının yağı tüksenmesinden dolayı rulmanın bozulması ve sarımı düzgün yapamaması... Üsküdar Cengiz balıkçılık'ta ücretsiz değişimi yaptırabilirsiniz eğer rulman bozulmusşa. Hatta bence probleme yönelik olarak direkt cengiz balıkçılığa gidip onlara bakımını yaptırın makinanın ;)

umutcertel

Aktif Üye
Adı
Umut C
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aklıma gelen olabilecek sebepler:
*Sizin makinenin kullanımdan dolayı sarım teli rulmanında yağ azalmış veya bitmiş olabilir. Bu durumda o rulmanı en az 2-3 avda bir kauçuksuz gress yağ ile yağlamanızı tavsiye edebilirim. Hatta yağsız şekilde kullanıma devam ettiyseniz ordaki rulman bozulmuştur olabilir, bu durumda o rulmanı değiştirmen gerekir...
*Makinayı başka bir avda zorladıysanız iç aksamında sıyırma olabilir.
*Kullandığınız kamıştaki yüzüklerde bir hasar varsa ip/misinanın onlara sürtünmesi fazla olduğunda sarımda zorlanıyor olabilir.

Ama bence büyük ihtimalle Okuma makinalardaki kronik problem sarım teli rulmanının yağı tüksenmesinden dolayı rulmanın bozulması ve sarımı düzgün yapamaması... Üsküdar Cengiz balıkçılık'ta ücretsiz değişimi yaptırabilirsiniz eğer rulman bozulmusşa. Hatta bence probleme yönelik olarak direkt cengiz balıkçılığa gidip onlara bakımını yaptırın makinanın ;)
Teşekkür ederim yardım için en yakın zamanda gidiyorum peki bu makinanın başında o döndürğümüz bir dalga var onun ayarıyla ilgili olabilir mi? Sertlikten kastım sürtünme değilde poiet filan takılır ağırlaşırya onun gibi bir şey

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ersin1903

Daimi Üye
Teşekkür ederim yardım için en yakın zamanda gidiyorum peki bu makinanın başında o döndürğümüz bir dalga var onun ayarıyla ilgili olabilir mi? Sertlikten kastım sürtünme değilde poiet filan takılır ağırlaşırya onun gibi bir şey

Rica ederim... Makina kafasında ki kalamayı sonuna kadar sıkmış olmanız sarımda bahsettiğiniz şekilde ağırlaşmaya neden olmaz... Tahminimce sarım teli rulmanınız bozulmuş.. Ama sorunun en temizi çözümü olarak karar aldığınız gibi cengiz balıkçılığa gidip makinanın bakımını yaptırın ;) başka bir problemi varsa da hallederler...

umutcertel

Aktif Üye
Adı
Umut C
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Rica ederim... Makina kafasında ki kalamayı sonuna kadar sıkmış olmanız sarımda bahsettiğiniz şekilde ağırlaşmaya neden olmaz... Tahminimce sarım teli rulmanınız bozulmuş.. Ama sorunun en temizi çözümü olarak karar aldığınız gibi cengiz balıkçılığa gidip makinanın bakımını yaptırın ;) başka bir problemi varsa da hallederler...
Tekrar sağol başkan en kısa zamanda gideceğim

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
An itibariyle çubukludayım.Kovalarda palamut var.İnş bana da gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...