Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dadans77

Aktif Üye
Adı
Ümit dadans
Kan Grubu
B Rh Pozitif

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
1 saat kadar önce çıkmış şu an canlı çıkan göremiyorum ama herkes ümitli mola veren pek yok

ali ketenci

Aktif Üye
Adı
ALİ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar bilginiz olsun resimdeki vmc 9224 siyah 3 numara ve 4 numara iğneden sakın almayın daha 1 kez kullanımda iğne hem pas tutuyor hemde boyası dökülüyor . bende kullanıyorum 2 sene evvel aldım ve cok memnunum acaba senin aldıgın seride bir sıkıntımı oldu

bende bu yeni cıkan seride bir hata olmuşdur yıllardan beri kullanırım ne paslanma nede başka bir şikayetim oldu 2 sene evvel aldıgım kutu hala süper hatta eski kullandıgım igneleri bozup yeni takım yapıyorum paslanma falan yok bende bu seride sıkıntı ol

B

BS Okuru

Misafir
Vural abi vmc marka iğnede bu denli kalitesiz ürün olması biraz şaşırttı beni de, çakma malzeme olmasın veya eski kalan malzeme... Aynı markanın bende düz beyaz veya galvanizli olanından kullanıyorum ve çok memnunum.. Siyah olanında belki bu tarz kronik bir problem olabilir... Değiştireceksen galvanizli olanları tavsiye ederim, seni üzmez ;)
resmı dıspırıtor fırmasından aldım ıgneyı marmara balıkcılıktan vmc ıgne turkıye dıspırıtoru ıgneyı bu gun verdım onlarda sasırdı yerıne gıttık hansene benzer kasık aldık ıgne olarakta sasame uzun pala ıgne aldık vmc sanırım bundan sonra almam sıyah renkde belkı uretım hatası vardı bılemıyorum beyaz renk ve galvanızlı olanları guzel ama bu yasadıgım hadıseden sonra uzun bır sure vmc ıgne almam sanırım onun yerıne saseme ıgne almaya yonelıcem..

B

BS Okuru

Misafir
3numarasını kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım VMC nin bu tür ürünü olduğunu sanmıyorum, bunundamı çakmasını yaptılar acaba.
urun cakma degıl orjınal resmı dıspırıtorunden alınma onlarda sasırdı bu duruma yerıne farklı bır ıgne almamızı soyledıler fakat yasadıgım bu hadıseden oturu vmc ıgneyı bır sure kullanmamayı dusunuyorum .

Ersantd

Üye
Adı
Erşan D.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yarın sabah çubukludayım. Merak eden olursa sabah çubuklu durumu paylaşıcam.

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Balık Cuma namazı civarında çıkmış. Ben geldiğimde kovada kıpraşan son palamutu gördüm. Gördüğüm kadarıyla vaktini tutturanlar 7-8 er tane almışlardı. Kovaların fotoğrafını çekmek aklıma geldi ama belki hoş karşılamazlar diye çekmedim. Zaman zaman açıkta su üstüne zıplayan balıkları görüp olta başına koşanlar olsa da daha palamut çıkmadı. Sahilin Üsküdar tarafında bir amca çarpma takımı ile baya bir zargan topladı. Artık 3 lt yoğurt kovasına sığmıyordu. Saat 19:30 gibi ayrıldım

https://1drv.ms/i/s!AsIDaTKaUy35pTBse8kV-s0h1cTB
Yemli taife saat 19:00 suları

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...