Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ev2en

Yeni Üye
Allah razı olsun. Eğer orada av yapıyorsanız belki denk geliriz. Tanışmış da oluruz.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah kardeşim eğer gemliyede çıkmak istersen istavrit al burdan kaba çinekop ta alırsın hatta istersen al istavrit gel takılalım :)))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sağolun pek bilmediğim için yerleri gene havada kaldı söylememekte de haklısınız ben tek kalenderi biliyorum artık nasip kısmet.

Kalender de güzel bir palamut merasıdır evet. Lakin palamutta en önemli şey oltanın suda olmasıdır meradan ziyade.

S

seyyitince

Misafir
İnşallah kardeşim eğer gemliyede çıkmak istersen istavrit al burdan kaba çinekop ta alırsın hatta istersen al istavrit gel takılalım :)))

Evde 8 aylık bir canavar bebiş var gece pek çıkmıyorum ava palamuta hevesim de ona yedirebilmek çok şükür alacak gücümüz var ama heves ettim işte tutup pişirmeyi

İST1453

Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
O Rh Pozitif
hayırlı olsun. işte bir kaç sayfa önce sordum, aynı şey dediler. pişman olunacak bir şey yok ortada. bağlanan para servet değil. (şimdi birileri sana göre olmayabilir filan diyecek, biz öğrenci adamız diyecek de, ben de çalışmıyorum ama, hamama giren terler. şimdi bu işe gönül verdiysen illa bir harcama yapacaksın, buna ödenen para da ödenebilecek paralar ile kıyaslandığında büyük değil. orta segment denilebilir hatta en fazla)

de ki makina beni üzdü. yemlide kullanırım, dert değil. yeniden arayışa geçerim. bir iş çözmemiş olurum ama kafamı da taşlara vurmam. dün gece bir arkadaşım geldi, bir 100 cl rakıyı bitirmişiz, kaç para bilen bilir. ona gideceğine buna gitsin.

birol bu işleri iyi bilir, o bile palamutta bunu tercih ettiyse, hiç beni üzeceğini sanmam aletin. :) velev ki arkadaşların dediği gibi satıcı üzmesin, yollasın. neyse daha çok var gelmesine...

tekrar hayırlı olsun. güzel avların olsun.
raw 55 e veda ederken. şu ana kadar 5-6 sene bana hizmet etmiş, parasını defalarca çıkarmış olduğunu. cengiz balıkçılığın 3 kez tamir ettiğini ve hoşgörü ile yaklaştığını söylemeden edemeyeceğim. raw 55 kalmadı piyasada sanırım. çalışıyor olsam ve piyasada raw 55 olsa. bir tane yenisini alır, kutusuyla koyarım bir yere. yarın öbür gün devran döner , durumumuz iyi olur, yeniden bir tekne sahibi olurum. benim kadar deniz sevdalısını kıyı balıkçılığı ne kadar daha kesecek belli değil, şimdiden çok özledim. o zaman yine raw 55 işimi görür.

ya kısa yazamıyorum lan ben... :) her seferinde iki kelime yazayım diye başlıyorum , milena'ya mektuplar oluyor işin sonu....
İST1453 bunu çok beğendi butonu olmadığı için üzüldüm. Milena'ya mektuplar...... çok güldüm. Çok yaşa e mi?:)))

Ev2en

Yeni Üye
Evde 8 aylık bir canavar bebiş var gece pek çıkmıyorum ava palamuta hevesim de ona yedirebilmek çok şükür alacak gücümüz var ama heves ettim işte tutup pişirmeyi

Aynı tatlı bela da bende var 1,5 aylık eğer balık almak isteyen olursa rumeli fenerinde yaklaşık 900 gr lık palamut kasası içinde 10 tane var 50 lira mezatta ve ihalede çok keyifli sabah erken gitmek lazım bende stokladım dolaba palamutunda son 15 günü kaldı

S

seyyitince

Misafir
Aynı tatlı bela da bende var 1,5 aylık eğer balık almak isteyen olursa rumeli fenerinde yaklaşık 900 gr lık palamut kasası içinde 10 tane var 50 lira mezatta ve ihalede çok keyifli sabah erken gitmek lazım bende stokladım dolaba palamutunda son 15 günü kaldı

Maşallah Allah analı babalı büyütsün.

eylmz

Daimi Üye
Kardeşim,işte orada sıkıntı var.Şimdiye kadar para iadesi alan varsa söylesin.7 $ dan aşağı siparişlerde mesajına dalga geçer gibi cevap geliyor.Alışveriş yapacağın firmanın etüdünü iyi yapman gerekiyor.Selam ile.
Bana 5 dolar iade etti cok geç gönderdi urun sizin bir iade yapacagım kusura bakmayın dedi içim el vermedi urunu de gelmişti yeniden İviz zıvır aldım Ada'mdan

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif

Bahama' da balıklar kendi atlıyormuş =) Şahane silikonlar var:krktm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...