hamdialev
Daimi Üye
- Adı
- Hamdi ALEV
- Kan Grubu
- O Rh Negatif
Spinle boğazda palamut çok zor gibi.. Surf kamışlarla uzak atış ve hızlı sarım ile palamut alınıyor. O da denk gelirse tabi..Herkese merhaba bir sorum olacaktı forumda eskiyim elimden geldikçede aktif olmaya çalışıyorum ama boğazda neredeyse hiç avlanmadım tüm avlarımı avcılardan tekne ile gerçekleştirdim kıyıdanda gürpınar tarafından avlanmaktayım.Herkesin palamut tuttugunu görünce acaba boğazda spin ile palamut alacağım bir yer konusunda yardımcı olabilecek birileri olursa cok sevineceğim.ikamet ettiğim yer beylikdüzü tarafı ve şahsi aracım yok eşimle beraber hem gezip hemde olta atabileceğim (kimsenin saklı merasında gözüm yok bir daha ne zaman giderim belli değil) hemde vakit geçirebileceğim bilindik iett veya metrobüs duyrağından minübüslerle geçebileceğim yerler konusunda yardımcı olursanız sevineceğim.elimde 240 15-50 ve 5-25 kamışlar mevcut birisini yanımıza alacağız hangisi daha uygun kaçar hangi tür hangi ağırlıkta sahteler iş yapar bu konuda basit ufak bir yardımcı olursanız sevinirim.