Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hamdialev

Daimi Üye
Adı
Hamdi ALEV
Kan Grubu
O Rh Negatif
Herkese merhaba bir sorum olacaktı forumda eskiyim elimden geldikçede aktif olmaya çalışıyorum ama boğazda neredeyse hiç avlanmadım tüm avlarımı avcılardan tekne ile gerçekleştirdim kıyıdanda gürpınar tarafından avlanmaktayım.Herkesin palamut tuttugunu görünce acaba boğazda spin ile palamut alacağım bir yer konusunda yardımcı olabilecek birileri olursa cok sevineceğim.ikamet ettiğim yer beylikdüzü tarafı ve şahsi aracım yok eşimle beraber hem gezip hemde olta atabileceğim (kimsenin saklı merasında gözüm yok bir daha ne zaman giderim belli değil) hemde vakit geçirebileceğim bilindik iett veya metrobüs duyrağından minübüslerle geçebileceğim yerler konusunda yardımcı olursanız sevineceğim.elimde 240 15-50 ve 5-25 kamışlar mevcut birisini yanımıza alacağız hangisi daha uygun kaçar hangi tür hangi ağırlıkta sahteler iş yapar bu konuda basit ufak bir yardımcı olursanız sevinirim.
Spinle boğazda palamut çok zor gibi.. Surf kamışlarla uzak atış ve hızlı sarım ile palamut alınıyor. O da denk gelirse tabi..

umutcertel

Aktif Üye
Adı
Umut C
Kan Grubu
O Rh Pozitif
dün ki davetine katılamadım kusura bakma. Akşam misafiri çıkageldi.

resimlere bakınca misafirlere küfür ediyorum :(
sağlık olsun abi

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ali ketenci

Aktif Üye
Adı
ALİ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
08.10.2016 Çamlıbahçe sabah suyu raporu.
sabah 06-12 arası palamut-dişli yoktu. yoktu diyorum, çok atan olmamakla beraber o kadar çok attım ki, olsa mutlaka denk düşerdi.
sıyırtma ile tek tek istavrit alınıyor, istavritler iri ama sayıca o da az. inanın değmez.

durum bu...
özgür kardeş sayende bogazdakı durumun ne oldugunu senden ögreniyoruz ben bu aralar ava başlıyacakdım ama 5 günden beri griple savaşıyorum ama balık durumu nedir diyede merak atmiyor degilim sayende balıgın durumunu anladık heralde bu ayın 15 den sonra balık bogaza girer umarım sarıkanat olmuş olurlar

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Öğlen palamut için yola çıktım. Otobüste dalıp durağı kaçırınca yeni yer görmeyi de kendime bahane edip Paşabahçe'de indim. Yaklaşık 2 saat palamut ardından istavrit denedim. Rüzgardan hasta olmaya değmez zaten balık da yok deyip ayrıldım. Maalesef balık yok en azından ben tutamadım

memo

Yeni Üye
Adı
mehmet uskudar
Vaniköy suanki durum ruzgar ve dalga fazla siyirtma ve capari ile istarvit deneyen var tutan yok. Bugun balik olmaz gibi 8 9 a kadar burdayiz.
tmp_29689-20161008_161952819122804.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...