Valla pes doğrusu balık tutmayı geçtiniz, satın alıp evde pişirmeyi de geçtiniz dışarıda pişittirip eve getirmekten bahsediyorsunuz balıkavı forumunda. Hani bu ifadeleri kızlarsoruyor.com'da veya yemek forumlarında görsem makul karşılarım da burada komik olmuş bu ifadeler.
Yani bir esnafımızın dükkanını reklam edelim belki vatandaşta yararlanır yeni yer bilir, temiz yaptığı yenilir dürüst satıcıdır diyerek buraya en çok okunan başlığa yazdık hata ettik. Elimin ayarına s... da yazmasaydım. Ardından sanki yemek tarifi veriyormuşum şudur budur diyerek arkamdan dedi kodu mahalle karılarını geçer vaziyette edepsizce gıybetimi yapan insanlara da anlam veremiyorum. Yani ciddi ciddi konuşup memleketi mi kurtarıyoruz makara kukara yazıyor herkes, beceremediysek affola.
Hangi hakla hakaret derecesine varır şekilde insanları yargılıyorsunuz. Bu konunun yazısı değilse moderatöre şikayet edersin hiç bir şey yapamadın özel mesajdan bana ulaşırsın değiştiririz.
Yanlış yere yazdıysam yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
Yanlız hiç değilde bana zevzek diyerek hakaret eden şahsa ve diğer konuşanlara hakkım geçtiyse helal etmiyorum. Geçmediyse zaten sorun yok.