Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yawruaslan

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bence sadece konunun yeri bura degil diye uyarilabilirdi bende balik yiyen bi insan degilim esimde vejeteryan ama balik forumunda takiliyorum takilmayalimmi anlamadim ? Herkes burda herseyi konusuyor icinden gelen bir iki kelam yazan insana bukadar abarti tepkiler vermeniz anlamsiz

ilhanburak

Aktif Üye

ali ketenci

Aktif Üye
Adı
ALİ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bugun kizim ben ve bu balik isine beni sokan abim av arkadaşım istanbula gelmisken bir sahil yapalim dedik cubukluya indik hava guzel ruzgar ve akinti yok denecek kadar azdi dalgic okulunun önünde yemliye yatanlar vardi bizde siyirtmayla istavrite calistik ama sonuc sifir cabuklu iskelesine geldik herkes yemlide bekliyordu 10 dakikada ayni kidi 2 cino kandirdi baska cekenide gormedim baligin zamanina biraz daha var anladilan hee sabaha kadar bekliyenle 10 veya 14 parca aliyormus 10 tane disli icin sabaha kadar beklenirmi onu bilemem balik dedigin 5 dakikada bir vurus alacan yoksa insan bunaliyor

Ekli dosyalar

Red Snapper

Aktif Üye
Adı
Serkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Üsküdar civarlarında durum tatsız. Yemli takımla 2 saatte bir tane balık alan gordum. O da cılızdı...

Emilio

Yeni Üye
Adı
Emir B.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Az evvel kuleliden geldim. Zoka ya gumus takip atiyorlar. Ben de attim. Sagimdaki solumdaki abiler koca koca cinekop aldilar. Ben bos dondum nasibimiz yokmus. Az da olsa balik var arkadaslar. Rast gelsin hepinize insallah.

ensaraydin

Daimi Üye
Adı
ensar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Valla pes doğrusu balık tutmayı geçtiniz, satın alıp evde pişirmeyi de geçtiniz dışarıda pişittirip eve getirmekten bahsediyorsunuz balıkavı forumunda. Hani bu ifadeleri kızlarsoruyor.com'da veya yemek forumlarında görsem makul karşılarım da burada komik olmuş bu ifadeler.
Galata,unkaapani forumunda da yazmış " Galata mi iyyyyy " demiş :))

Y

yasinmak

Misafir
Valla pes doğrusu balık tutmayı geçtiniz, satın alıp evde pişirmeyi de geçtiniz dışarıda pişittirip eve getirmekten bahsediyorsunuz balıkavı forumunda. Hani bu ifadeleri kızlarsoruyor.com'da veya yemek forumlarında görsem makul karşılarım da burada komik olmuş bu ifadeler.

Yani bir esnafımızın dükkanını reklam edelim belki vatandaşta yararlanır yeni yer bilir, temiz yaptığı yenilir dürüst satıcıdır diyerek buraya en çok okunan başlığa yazdık hata ettik. Elimin ayarına s... da yazmasaydım. Ardından sanki yemek tarifi veriyormuşum şudur budur diyerek arkamdan dedi kodu mahalle karılarını geçer vaziyette edepsizce gıybetimi yapan insanlara da anlam veremiyorum. Yani ciddi ciddi konuşup memleketi mi kurtarıyoruz makara kukara yazıyor herkes, beceremediysek affola.

Hangi hakla hakaret derecesine varır şekilde insanları yargılıyorsunuz. Bu konunun yazısı değilse moderatöre şikayet edersin hiç bir şey yapamadın özel mesajdan bana ulaşırsın değiştiririz.

Yanlış yere yazdıysam yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.

Yanlız hiç değilde bana zevzek diyerek hakaret eden şahsa ve diğer konuşanlara hakkım geçtiyse helal etmiyorum. Geçmediyse zaten sorun yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...