Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umutcertel

Aktif Üye
Adı
Umut C
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben rengini ve profilini gercekten begendim,
Ama aksiyonu nasil olur bilemem,
Denemeye deger,
Siparis verecegim,
Baska renkleri var mi acaba?
Varsa linkini gonderir misiniz,
Rastgelsin
Kolaylıkla bulabilirsin rengini orda renk seçenekleri var aliexpres ten gelenlerin genelinin aksiyonu iyi arada kötü olan da oluyor

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Dünkü tek balıktan sonra bu ılık sonbahar havasında Boğaziçi'nin güzellikleriyle tekrar buluşmak için indim aşağıya. Bakalım balık dünkü gibi seyrek mi diye aklımdan geçirirken küüt. Balık kaçmıştı!
Ama suda balık mevcuttu. Çalışmaya devam. 5 dakika sonra tekrar. Bu sefer kaçırmadım ve 800 gr. gelen palamut kovamdaki yerini aldı.
Onu 2. ve 3. takip etti. Son balık kiloluktu. Daha sonra kaçanlar vs. derken başka balık çıkmadı. 7 vuruş 3 balık ile günü tamamladım ve dönüşe geçtim.

WP_20161012_15_20_51_Pro.jpg

S

seyyitince

Misafir
Dünkü tek balıktan sonra bu ılık sonbahar havasında Boğaziçi'nin güzellikleriyle tekrar buluşmak için indim aşağıya. Bakalım balık dünkü gibi seyrek mi diye aklımdan geçirirken küüt. Balık kaçmıştı!
Ama suda balık mevcuttu. Çalışmaya devam. 5 dakika sonra tekrar. Bu sefer kaçırmadım ve 800 gr. gelen palamut kovamdaki yerini aldı.
Onu 2. ve 3. takip etti. Son balık kiloluktu. Daha sonra kaçanlar vs. derken başka balık çıkmadı. 7 vuruş 3 balık ile günü tamamladım ve dönüşe geçtim.

Ekli dosyayı görüntüle 45611
Tebrikler , ne taraftan aldınız ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sabriyazici

Daimi Üye
Adı
sabri yazici

Ekli dosyayı görüntüle 45611
Masallah ellerine sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...